Prima pagină » Cancan » Ramona de la Clejani a trecut printr-o serie de transformări. Cum arată acum după ce s-a tunat

Ramona de la Clejani a trecut printr-o serie de transformări. Cum arată acum după ce s-a tunat

07 oct. 2021, 10:32,
în Cancan

După ce i s-a recomandat să aibă grijă de imaginea ei, Ramona de la Clejani a trecut printr-o serie de transformări. În tot acest timp, cântăreața a primit sprijinul lui Dan Bursuc. Ramona a vorbit deschis despre motivele care au determinat-o să își facă anumite transformări estetice și corporale în cadrul unei emisiuni.

Cu zâmbetul pe buze, cântăreața a mărturisit faptul că Dan Bursuc a fost cel care i-a recomandată să aibă grijă de imaginea ei, motiv pentru care a ales să se „tuneze”. Ramona Manole, fiica ilegitimă a lui Ioniță de la Clejani, s-a implicat și în scandalul provocat în urmă cu ceva vreme de Margherita de la Clejani.

Ramona de la Clejani a apelat la medicul estetician

Cu două luni în urmă Ramona a suferit o operație de rinoplastie. După această tranformare, cântăreața a căpătat mai multă încredere în ea și a decis să își facă și implant mamar. Despre toate aceste schimbări, Ramona a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

„Totul a pornit inițial de la Dan Bursuc, care mi-a zis că trebuie să am grijă de imaginea mea, oarecum. Am alăptat trei copii, sânii mei s-au lăsat și astfel mi-am dat seama că într-adevăr am nevoie de o intervenție. Așa am ajuns la spital și i-am zis doctorului că vreau un implant și eu. Așa am și făcut. Este o investiție grea, nu toată lumea își permite, nici eu nu visam la așa ceva, dar acum sunt foarte fericită de alegerea pe care am făcut-o”, a mărturisit Ramona de la Clejani.

Ce nume de scenă va purta de acum Ramona

Dan Bursuc a mai venit cu o propunere pentru cântăreață și anume să își schimbe numele de scenă. Acesta a spus că mai potrivit pentru aceasta ar fi numele de “Cenușăreasa din Clejani.”

„El mă sfătuiește. Mi-a pus și un nume frumos: Cenușăreasa din Clejani. Este noul meu nume de scenă. Așa m-a botezat Dan Bursuc”, a mai spus artista

Ramona de la Clejani, după arestarea de pe aeroportul din Londra

Ramona de la Clejani a spus, pentru Antena Stars, care a fost motivul pentru care a avut probleme cu autoritățile britanice. Artista a fost arestată pe aeroportul din Londra, iar autoritățile au verificat toate actele, telefonul mobil, dar și tranzacțiile bancare.

Timp de 24 de ore, Ramona de la Clejani a stat închisă, în timp ce autoritățile au controlat totul. De asemenea, autoritățile i-au făcut și test de droguri.

„Mai bine de 24 de ore am stat închisă, arestată. Mi s-au luat actele în primul rând, m-au verificat. Aveți mare grijă să aveți rezidența pusă la punct, să nu pățiți ce am pățit eu. Nu aveam dovada, am trimis de ei că am documente acolo. (…) Nu am pus dovada că sunt acolo din 2020, mi-au trimis un e-mail și eu n-am fost atentă.

A fost greșeala mea și au spus că am luat statul britanic, cum ar fi că nu i-am acordat atenție.”

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024