Prima pagină » Cancan » Ramona Bădescu și-a dorit foarte mult copii, iar visul ei s-a împlinit. Actrița vrea să aibă și o fetiță

Ramona Bădescu și-a dorit foarte mult copii, iar visul ei s-a împlinit. Actrița vrea să aibă și o fetiță

11 nov. 2021, 11:06,
în Cancan

Deși are 52 de ani, Ramona Bădescu încă își dorește copii. În prezent, actrița are un fiu pe nume Ignazio, care s-a născut în octombrie 2019. Deși a preferat să păstreze discreția cu privire la viața sa privată, în acest an, Ramona a dezvăluit cine este bărbatul cu care se iubește de ceva timp. Numele său este Fabio Cali și a făcut închisoare în Italia cu peste 15 ani în urmă.

Ramona Bădescu este o actriță de origine româno-italiană. De-a lungul carierei, a jucat în numeroase producții italiene. S-a născut în Craiova, dar a emigrat în Italia în anul 1990, imediat după Revoluție. În același an, actrița Ramona Bădescu a debutat în showbiz, cu emisiunea Fantagame. În România, frumoasa vedetă este implicată în politică, deține câteva afaceri și un restaurant. Pentru frumusețea și talentul ei, se spune că însăși Elena Ceaușescu a fost geloasă pe ea. Cu toate acestea, Ramona consideră că soția dictatorului era geloasă pe orice femeie și era complexată.

Ramona Bădescu și-a dorit dintotdeauna copii

La 52 de ani, Ramona Bădescu este pregătită să devină din nou mamă. Aceasta are deja un băiețel, însă își dorește ca al doilea copil să fie o fetiță. În acest moment, este de părere că a întâlnit bărbatul potrivit care să o ajute să își mărească familia.

„Tare mi-aş dori o fetiță, este visul vieții mele! Am şi numele ei: Anita!”, a mărturisit Ramona Bădescu anul trecut.

După ce a devenit mamă pentru prima dată, revista italiană Diva e Donna a publicat poze cu ea atunci când îl plimba pe micuț în parc. Pe tot parcursul plimbării, frumoasa actriță era foarte fericită. Despre viața de proaspătă mămică, vedeta a declarat că alăptatul i-a dat bătăi de cap. Cu toate că a avut parte de greutăți de-a lungul vieții, Ramona Bădescu este fericită că Dumnezeu i-a oferit ceea ce își dorea mai mult,adică o familie și copii.

Deși a ținut multă vreme identitatea partenerului său secretă, vedeta a recunoscut că este o mamă grijulie. Totodată, fiul său Ignazio nu duce lipsă de iubire și afecțiune. Tatăl copilului este Fabio Cali, un banchet italian, iar Ramona Bădescu și iubitul său de pregătesc acum de nuntă.

Ce amintiri are Ramona Bădescu cu actori celebri

De-a lungul carierei de actriță, Ramona Bădescu a întâlnit multe vedete de talie internațională. Printre acestea se numără și Alain Delon, un emblematic actor francez. Deși acesta a fost plăcut impresionat de către Ramona, iar ea și-ar fi dorit ca între ei să fie mai mult decât o relație profesională, acest lucru nu s-a întâmplat. În emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Ramona Bădescu a declarat că s-a întâlnit cu idolul său în Veneția, când era la machiaj. Când Alain Delon a salutat-o în franceză, Ramonei nu i-a venit să creadă că i se adresează chiar ei.

„A fost foarte friendly, foarte modest. Mă uitam la el ca la un vis. Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică. Din păcate nu a fost nicio iubire între noi”, și-a amintit Ramona Bădescu.

Însă, Ramona Bădescu a fost curtată de numeroși actori cunoscuți din industria divertismentului internațional. Dintre toți, preferatul său a fost actorul Jack Nicholson. Dar una dintre cele mai speciale relații de amiciție a Ramonei este cu actorul Gerard Depardieu. În altă ordine de idei, Ramona Bădescu încă își mai dorește copii și speră ca acest lucrui să se întâmple alături de Fabio Cali.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024