Prima pagină » Cancan » Ramona Bădescu, dezvăluiri despre fostul soț! Cum s-a încheiat căsnicia lor

Ramona Bădescu, dezvăluiri despre fostul soț! Cum s-a încheiat căsnicia lor

08 nov. 2021, 15:19,
în Cancan

Ramona Bădescu a povestit recent prin ce a trecut din cauza fostului soț, de care s-a despărțit în cele din urmă, deoarece era foarte violent. Totodată, vedeta spune că nu a păstrat legătura cu acesta deoarece i-a făcut mult rău. În prezent, ea și-a refăcut viața cu bărbatul alături de care are și un copil, în vârstă de doi ani.

Ramona Bădescu are amintiri neplăcute cu privire la primul ei mariaj, care s-a încheiat în anii 2000, după o relație de șapte ani. Aceasta spune că divorțul i-a lăsat urme adânci în suflet, care nu se vor vindeca niciodată, deoarece fostul soț a fost agresiv și violent cu ea. Reamintim că Ramona Bădescu a fost căsătorită cu baronul italian Alessandro di Fornaro, divorțul lor pronunțându-se în 2004.

Ce spune Ramona Bădescu despre fostul soț

Ramona Bădescu a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a povestit printre altele și cum s-a încheiat căsnicia cu baronul italian. Actrița a recunoscut că nu mai exista iubire între cei doi, iar când s-a ajuns la amenițări, aceasta a decis să plece fără nimic. Totodată, actrița mărturisește că nu regretă nimic din ce s-a întâmplat și că a primit de la viață tot ce și-a dorit. Totuși, cea mai mare dezamăgire a fost faptul că fostul ei soț a avut un copil cu o altă femeie în timpul mariajului lor.

„Ajunsesem în momentul în care nu ne mai iubeam, nu mai aveam emoția de a ajunge acasă și să mă strângă în brațe, să facem dragoste, să stăm împreună, nu mai exista aceea dorință. Soțul meu a fost un om deosebit, m-a cucerit, a fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, și nu aș suporta să stau lângă un bărbat care m-ar lovi, iar cu această ocazie vreau să spun tuturor femeilor, care sunt victime a unor bărbați violenți, nu suportați, denunțați, pentru că un bărbat te poate lovi cu un trandafir, dar nu trupește”, a precizat Ramona Bădescu.

Îndrăgita actriță și-a refăcut viața

Totuși, Ramona Bădescu spune că l-a iertat pe baronul italian cu care a fost căsătorită, iar acum se consideră o femeie împlinită. Acum, ea este alături de un alt bărbat, cu care are și un băiețel de doi ani, Ignazio. Actrița împreună cu Fabio Cali trăiesc o poveste de dragoste de patru ani, iar bărbatul a știut să o cucerească în fiecare zi. Ea mai spune despre Fabio că este sufletul ei pereche, cu care împarte multe lucruri, fiind născuți și în aceeași zodie.

„De pe 18 iulie 2017 suntem împreună, de 4 ani, dar parcă am fi de o viață. Este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească”, a mai spus Ramona Bădescu despre viitorul ei soț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *