Prima pagină » Cancan » Ramona Bădescu are propria colecție de rochii. Cum se descurcă actrița în afaceri

Ramona Bădescu are propria colecție de rochii. Cum se descurcă actrița în afaceri

18 nov. 2021, 13:26,
BZI.ro, în Cancan

Ramona Bădescu are o colecție de rochii pentru toate gusturile și evenimentele. Vizitând magazinul fizic sau eshop-ul, doritoarele pot alege dintr-o mare varietate de produse. Pentru că vedeta își dorește să aducă un plus de culoare în viața oamenilor, rochiile sunt într-o paletă coloristică foarte diversă. În funcție de personalitate și preferințe, femeile pot alege rochia care li se potrivește cel mai bine. În plus, toate articolele vestimentare care poartă semnătura Ramona Bădescu au un preț accesibil.

Ramona Bădescu este o cunoscută actriță de origine româno-italiană. De-a lungul carierei, a jucat în numeroase producții italiene. Artista s-a născut în Craiova, dar a emigrat în Italia în anul 1990, imediat după Revoluție. În același an, Ramona Bădescu a devenit cunoscută în showbiz-ul italian datorită unei emisiuni televizate. În România, frumoasa vedetă este implicată în politică, deține câteva afaceri și un restaurant. Printre afacerile pe care le deține se numără și un magazin de rochii, atât fizic, cât și online.

În 2015, un vânzător din Pitești s-a folosit ilegal de numele actriței. Pentru a-și spori clientela, acesta a afișat numele ramonei Bădescu pe etichetele hainelor. În ciuda faptului că vânzătorul susținea că totul este legal, Ramona l-a dat în judecată.

Ramona Bădescu are rochii pentru toate gusturile

Rochiile care poartă semnătura Ramona Bădescu le fac pe doamne și domnișoare să arate asemenea unor regine. Astfel, acestea vor întoarce toate privirile admirative de la evenimentele la care iau parte. Rochiile din colecția vedetei pot fi cumpărate din eshop sau chiar din magazinul fizic. Pe lângă rochii, acolo se mai găsesc și alte articole vestimentare, din alte categorii. Toate rochiile pot fi achiziționate la prețuri accesibile. Culorile articolelor vestimentare variază. Astfel, Ramona Bădescu dorește să aducă un plus de culoare în viețile clientelor sale, care pot alege nuanța în funcție de personalitate și preferințe.

Rochiile produse de Ramona Bădescu sunt împărțite pe categorii. De exemplu, rochii pentru domnișoarele de onoare, rochii cu modele florale sau de vară. Pe lângă rochiile pentru evenimente speciale sau pentru stradă, Ramona Bădescu produce și hanorace tip rochie, pentru persoanele mai sportive, dar și cămăși de noapte.

Cum a debutat Ramona Bădescu

Ramona Bădescu a debutat în showbiz-ul românesc la vârsta de 4 ani. Aceasta visa încă de la o vârstă fragedă să ajungă o mare actriță și cântăreață. În 1990, pentru vedetă s-a ivit șansa de a merge să cânte peste hotare, în Italia. Cariera sa peste hotare a început cu rolul principal în show-ul italian Gran Casino. Cu toate acestea, Ramona Bădescu a devenit cunoscută datorită emisiunii Marameo, în 2002. La ora actuală, este faimoasă în Italia datorită filmelor în care a jucat de-a lungul carierei.

La 20 de ani de la plecarea în Italia, vedeta a lansat primul album muzical în România. Acest album se numește Jumi-Juma și a fost produs în colaborare cu formația Millenium. Acesta conține piese atât în limba italiană, cât și în română. Pentru frumusețea sa, Ramona Bădescu a fost curtată de mai mulți actori celebri. Printre aceștia se numără Jack Nicholson sau Alain Delon. În plan personal, actrița formează un cuplu  cu bancherul Fabio Cali, cu care are un copil. De asemenea, Ramona a fost căsătorită cu baronul Alessandro di Fornaro, de care a divorțat în 2004. Dincolo de toate acestea, Ramona Bădescu este acum independentă financiar și datorită faptului că deține un magazin de rochii care se bucură de un real succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *