Prima pagină » Cancan » Ramona Bădescu are o casă superbă în centrul Romei. Cum arată terasa exotică în care are citrice bio

Ramona Bădescu are o casă superbă în centrul Romei. Cum arată terasa exotică în care are citrice bio

01 feb. 2024, 09:56,
în Cancan

Ramona Bădescu are o casă superbă în centrul Romei, în care trăiește alături de partenerul său, Fabio Cali, și fiul lor. Locuința acestora are o terasă frumos amenajată cu diverse plante și arbuști, de a căror îngrijire se ocupă personal. Ramona Bădescu a precizat că nu i-a plăcut din prima de iubitul ei însă cu timpul au dezvoltat o relație foarte frumoasă.

Ramona Bădescu (55 de ani) trăiește în Italia de mai bine de trei decenii și Roma este locul unde și-a întemeiat o familie împreună cu partenerul ei de viață, bancherul Italian Fabio Cali (56 de ani). Cei doi au împreună un fiu, Ignazio, în vârstă de patru ani și toți trei locuiesc într-un apartament cochet, din centrul capitalei Italiei.

Ramona Bădescu are o casă superbă în centrul Romei

Ramona Bădescu împărtășește adesea diverse imagini din locuința sa, pentru a le arăta celor care îi urmăresc activitatea în mediul online cum este viața ei pe meleagurile Italiei.

Actrița și familia ei stau într-un apartament spațios, prevăzut cu o terasă frumos amenajată cu diverse plante și arbuști, de a căror îngrijire se ocupă personal. Ramona Bădescu își crește pe terasă plante aromatice și chiar citrice, pentru consumul propriu.

„Am doi mandarini chinezești aici, așa că mâncăm direct din copac. Face foarte bine la sănătate. Fructele sunt mici și foarte aromate! E totul crescut și îngrijit de mine. Mandarinii japonezi îi am de vreo 5-6 ani. Am aici și o producție de lămâi, bio, foarte bună”, a povestit vedeta mândră foc de mica ei grădină de pe terasă.

Vedeta mai crește dafin, pe care îl folosește în ceaiuri, acesta proprietăți benefice pentru sănătatea stomacului.

„Îmi iubesc toate plantele și îmi place să le îngrijesc singură. A dat și ghiocelul! Din mandarinii japonez fac și dulceață și este foarte bună cu piept de rață caramelizat! Îți lasă gură apă de sănătate”, a mai spus Ramona Bădescu.

Nu i-a plăcut de Fabio din prima

În apartamentul său, Ramoma Bădescu are un living spațios, cu șemineu și nelipsitul pian la care cântă ori de câte ori dorește să le facă o surpriză musafirilor. De asemenea, are o bucătărie modern utilată, în care gătește fel de fel de preparate interesante, dar și un dressing foarte încăpător. Întreaga casă este decorată cu tablouri mari și colorate, dar și cu alte obiecte de artă inedite. Partenerul ei, Fabio, are biroul lui, unde se află și o bibliotecă impresionantă.

Cei doi s-au întâlnit în cadrul unui eveniment tragic, la înmormântarea unui prieten comun. Prima impresie pe care Fabio i-a lăsat-o Ramonei nu a fost prea bună.

„Nu suport bărbații care vin să mă complimenteze imediat. Pe Fabio nu l-am suportat. L-am văzut la un eveniment, la Roma, și mi s-a părut atât de plin de el, de puternic, era și într-un costum turcoaz, albastru… Ni s-a făcut cunoștință, am vorbit două minute, trei, mi s-a părut prea plin de el. Ne-am întâlnit apoi întâmplător, dimineața, în fața unui loc. Eram nefardată, îmbrăcată simplu și eram și foarte tristă din cauza unei întâmplări. (…) În momentul acela am început să povestim despre persoana respectivă (n.r. – care s-a stins din viață) și ne-am cunoscut mai bine”, povestea actrița, în urmă cu câțiva ani.

Deși a recunsocut că între ea și afacerist nu a fost dragoste la prima vedere, Ramona știe că el este omul împreună cu care își va petrece tot restul vieții, mai ales că acum îi unește și un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *