Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ramona Bădescu a apelat la ajutorul unui antrenor holistic pentru a scăpa de depresie. Ce presupune acest tip de terapie

Ramona Bădescu a apelat la ajutorul unui antrenor holistic pentru a scăpa de depresie. Ce presupune acest tip de terapie

11 oct. 2022, 19:41,
în Cancan ultimă oră

Ramona Bădescu a dezvăluit cum a reușit să treacă peste depresie și stările de anxietate avute în ultimii ani. Vedeta are un copil, în vârstă de trei ani, iar meseria de proaspătă mămică, dar și perioada pandemiei, au făcut-o să se confrunte cu depresia.

Vedeta a mărturisit că după naștere și după pandemie, a intrat în depresie și nu știa cum să o depășească. Însă a fost ajutată de un tip de terapie prin care a reușit să se schimbe și să fie mult mai pozitivă.

Ramona Bădescu a apelat la ajutorul unui antrenor holistic

Ramona se află în România pentru filmările peliculei „Egregora”, iar aici a avut norocul să întâlnească un antrenor holistic.

„După naștere și în timpul pandemiei am avut așa o depresie și o neîncredere în mine, pe care eu, ca o femeie foarte puternică și cu încredere în mine, nu știam cum o să o depășesc. Lucrând cu un antrenor holistic și un mental coach mi-am redobândit pozitivitatea și încrederea în mine. Acum mă simt altfel, m-am schimbat puțin, am învățat și cum să atrag toate energiile pozitive, să îmbin partea de familie cu proiectele, astfel încât să fie ambele de succes. Am avut un blocaj pe care l-am rezolvat, m-am acceptat, sunt mult mai pozitivă și împăcată cu mine și astfel transmit și copilului meu un vibe bun și pozitiv”, a explicat Ramona Bădescu, într-un interviu pentru click.ro.

Actrița a făcut ședințele de terapie în sânul naturii

Actrița a mărturisit că a făcut ședințele de terapie în natură și a îmbrățișat copaci, de aici a primit foarte multă energie. Vedeta susține că rolul ședințelor este de a te echilibra mental, psihic, emoțional.

Ramona Bădescu spune că se fac ședinte de terapie și într-un ambient intern, cu uleiuri esențiale, sunete și melodii speciale pentru a ajunge la vibrațiile interioare.

„Ședințele au avut loc și în natură, am mers la pădurea Băneasa, am îmbrățișat copaci, am primit cea mai bună energie. Practic rolul acestor ședințe este de a te echilibra mental, psihic, emoțional, te cunoști mai bine, vibrezi cu natura, sunete, energii, m-am reîncărcat cu energia naturii.

Ședințe se fac și într-un ambient intern, cu uleiuri esențiale, sunete și melodii speciale pentru a ajunge la vibrațiile interioare”, a mai spus aceasta.

Ce presupune acest tip de terapie

Terapia propusă de antrenorul holistic presupune mai multe activități cu scop de recăpătare a echilibrului interior.

„Lucrăm cu o frecvență de niște sunete uimitoare găsite de Vasile (n.r. – antrenorul holistic). El a căutat foarte mult în lume tehnici și practici, tehnologii de evoluții în conștiință, metode, instrumente, exerciții, sunete, dansuri, afirmații, toată paleta asta de lucruri care ne fac cumva să fim mult mai inspirați în alegerile noastre. În primul rând trebuie să fim sănătoși, apoi echilibrați”, a adăugat Ramona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *