Prima pagină » Cultural » Arheologie » Rămășițe umane, descoperite lângă proprietatea ducilor de Sussex. Cum au reacționat Harry și Meghan

Rămășițe umane, descoperite lângă proprietatea ducilor de Sussex. Cum au reacționat Harry și Meghan

03 iun. 2021, 09:53,
în Cultural

Harry și Meghan au primit o veste neașteptată. Lângă proprietatea ducilor de Sussex au fost descoperite rămăşiţe umane vechi de mai bine de 10.000 de ani. Osemintele au fost găsite în timpul unor lucrări de amenajare la drumul vizavi de complexul Montecito.

Reședința are o valoare de 15 milioane de dolari și se află în Santa Barbara.

Rămășițe umane, vechi de mai bine de 10.000 de ani, descoperite lângă proprietatea ducilor de Sussex

Potrivit informațiilor făcute publice de către Daily Mail, rămășițele păreau a fi ale unui tânăr adult, au explicat oficialii. Antropologii și anchetatorii lucrează pentru a descoperi dacă oasele aparţin unui membru al populaţiei Chumash, care locuia acolo acum 11.000 de ani.

Responsabilii de caz au subliniat că nu vor da declaraţii până nu au un răspuns clar, verificat de antropologi.

Biroul șerifului Santa Barbara a oprit lucrările și a declarat a anunţat comisia locală şi că vor stabili împreună următorii pași pentru ca ancheta să decurgă ca la carte.

”Până când nu vom avea o opinie oficială a antropologului criminalist, nu vom spune într-un fel sau altul nimic oficial” a declarat şeriful.

Momenta, nu se poate ști cu exactitate dacă rămășițele aparțin sau nu unei persoane de origine Chumash, dar acest lucru este probabil, deoarece aceste persoane locuiau, în trecut, în acea zonă.

Oamenii legii au comunicat că acele rămășițe nu au absolut nicio legătură cu prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi cumpăraseră conacul de lux în care locuiesc în iunie 2020, de la omul de afaceri Serghei Grishin.

Îl manipulează Meghan pe Harry?

Publicista și activista americană Candice Owens susține că Meghan Markle îl manipulează pe prințul Harry.

În cadrul mai multor mesaje publicate pe ocntul său pe Twitter, Owens spune despre Meghan că este proprietara unei personalități narcisice.

”Prinţul Harry este într-o relaţie abuzivă emoţional. Meghan s-a îngrijit să-l facă să creadă că ea este reîncarnarea mamei lui (Prințesa Diana – N.R.) și că, de această dată, are șansa să o salveze mama lui reîncarnată. Numai că, de această dată, el are şansa de a o salva.

E foarte greu de privit. Vă rog, încetaţi să le mai acordaţi atenţie”, a scris Owens pe Twitter.

În cadrul interviului acordat celebrei Oprah Winfrey, Ducele de Sussex a făcut și el o serie de dezvăluiri cutremurătoare.

În „The Me You Can’t See”, serial documentar producţie Apple TV+ pe care l-a creat cu Winfrey, prinţul Harry vorbeşte deschis despre sănătatea sa mintală.

„Am consultat medici, terapeuţi, terapeuţi alternativi, dar să o cunosc şi să fiu cu Meghan – atunci am ştiut că dacă nu fac terapie şi nu mă repar voi pierde această femeie cu care mă puteam vedea petrecându-mi restul vieţii”, a spus el.

Recent, lângă proprietatea ducilor de Sussex au fost descoperite rămăşiţe umane vechi de mai bine de 10.000 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`