Prima pagină » National » Rămășițe osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro
Rămășițe osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro

Rămășițe osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro

20 iul. 2024, 09:40,
în National

Dosarul crimelor de la Vaslui, unde autorii par a fi Narcisa și Zoro, a căpătat dimensiuni uriașe.

Din ultimele cercetări a reieșit faptul că fragmentele osoase găsite de criminaliști aparțin tot celei de-a doua victime ce poartă semnătura Narcisei și a lui Zoro.

Polițiștii din Vaslui au făcut o nouă descoperire macabră! A fost găsit și un al treilea cadavru. Se afla la marginea unei păduri, la aproximativ patru kilometri de satul Pungești. Micuța localitate din Vaslui e locul în care a fost găsit cadavrul bărbatului ucis de Zoro și Narcisa, iar mai apoi băgat într-un geamantan.

A fost găsit un al treilea cadavru în Vaslui

Cel de-al treilea cadavru ar aparține unei femei. Oamenii legii iau în calcul că ar putea fi o nouă victimă a lui Zoro și a Narcisei, cuplul care a tulburat România peste noapte. Nu se știe identitatea femeii ucise, astfel că cercetările sunt în continuă desfășurare. Oamenii legii urmează să stabilească dacă și această crimă face parte de pe lista celor doi criminali.

În urmă cu o zi, Zoro și Narcisa au recunoscut că ei sunt cei care au ucis-o pe Doina, femeia dată dispărută anul trecut. Până ieri nu se știa nimic de ea, dar ulterior rămășițele ei au fost găsite într-o zonă ferită, la marginea unei localități.

Narcisa a fost cea care i-a dus pe polițiști la locul în care au fost abandonate rămășițele Doinei, iar cei doi au recunoscut totul. De această dată, femeia găsit moartă este o persoană dată dispărută, care locuia în județul Bacău. Cercetările continuă în Vaslui.

Soțul Doinei este distrus

Soțul Doinei este devastat de durere și abia își găsește cuvintele să vorbească despre ceea ce simte. Bărbatul a sperat până în ultimul moment că soția lui este vie și că va fi găsită. Din nefericire, familia lui a primit vestea de care se temeau!

”Vai de capul meu. Uite, acum e prima oara cand va aud pe dumneavoastra ca e moarta. Inima mea este cărbune”, a declarat soțul Doinei, conformobservatornews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *