Prima pagină » Radio » Actualitate » Raluka, relație cu un milionar cu 20 de ani mai mare! Ce spune artista despre acesta

Raluka, relație cu un milionar cu 20 de ani mai mare! Ce spune artista despre acesta

14 iul. 2023, 15:41,
BZI.ro, în Radio

Artista Raluka a recunoscut că are o relație, care a debutat anul trecut, cu un milionar care este cu 20 de ani mai mare decât ea. Deși a fost cuplată, de-a lungul timpului, cu mai mulți bărbați celebri din showbiz, interpreta nu a confirmat niciodată zvonurile. De data aceasta pare să fie vorba de o iubire profundă, deoarece Raluka a lăsat să se înțeleagă că are iubit.

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, piesele ei au înregistrat succes după succes, astfel se poate considera o femeie norocoasă, este celebră, banii nu sunt o problemă pentru ea și iubește și este iubită. Deși nu s-a afișat până acum cu niciun bărbat în spațiul public, ei bine, artista are iubit și nu e de ieri, de alaltăieri, ci din 2022 inima i-a fost cucerită de un milionar cu 20 de ani mai mare.

Raluka, relație cu un milionar cu 20 de ani mai mare

Raluka este foarte discretă când vine vorba despre viața ei personală, de-a lungul timpului a fost cuplată cu mai mulți bărbați celebri din showbiz, însă niciodată nu a confirmat zvonurile, se pare că în spatele discreției sale se ascunde o iubire profundă.

Se pare că artista se iubește cu un afacerist de succes din Mexic. Acolo s-au și cunoscut, ea cazându-se în unul dintre resorturile lui, s-au văzut, s-au plăcut și acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi se văd destul de rar, căci distanța este una considerabilă, însă acest lucru nu o împiedică pe Raluka să fie o femeie împlinită. Ba mai mult, nici diferența de vârstă nu este un impediment pentru artistă, iubitul ei fiind cu 20 de ani mai mare decât ea, având 55 de ani.

Se simte mai bine înțeleasă de partenerul matur

Într-un interviu, cântăreața a dezvăluit că-i plac bărbații maturi, căci se consideră o femeie greu de înțeles. Și astfel, dacă omul de lângă ea este trecut prin viață, așa cum este actualul ei iubit, o poate face să se simtă foarte bine într-o relație.

„Nu reușesc să mă înțeleg (n.r. – cu bărbații mai tineri). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă, întotdeauna am tins către cei care mai în vârstă cu mult decât mine. Reușim să ne înțelegem altfel, cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine. Nu e ușor cu mine, credeți-mă. 20 de ani e cea mai mare diferență (n.r. – pe care a avut-o într-o relație) și funcționează în continuare”, a recunoscut Raluka, potrivit Unica.ro.

Se pare că milionarul evreu reușește să țină pasul cu roșcata, chiar dacă ea spune că nu este deloc ușor acest lucru pentru un bărbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *