Prima pagină » Cultural » Raluka, o artistă mereu la înălțime. Motivul pentru care vedeta nu dorește să se afișeze împreună cu actualul iubit

Raluka, o artistă mereu la înălțime. Motivul pentru care vedeta nu dorește să se afișeze împreună cu actualul iubit

30 mart. 2023, 10:37,
BZI.ro, în Cultural

Raluka este o artistă mereu la înălțime. Celebra cântăreață are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau în spațiul public. La vârsta de 33 de ani, vedeta se declară o femeie împlinită. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și cucerește inimile multor bărbați cu aparițiile sale îndrăznețe. Dincolo de celebritate, Raluka este extrem de discretă și rezervată în declarații când vine vorba de planul amorros. Puțini sunt cei care știu motivul pentru care vedeta nu dorește să se afișeze împreună cu actualul iubit.

Raluka, o artistă mereu la înălțime

Raluka se bucură de un succes răsunător la vârsta sa. Cântăreața cucerește publicul cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Artista colaborează cu artiști faimoși din România, dar și de peste hotare și se mândrește cu o carieră impresionantă. Raluka este la înălțime și face furori cu aparițiile sale sexy. Vedeta își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii incendiare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Raluka radiază de fericire și în viața amoroasă. Artista se iubește cu un om de afaceri faimos. Bărbatul este mai mare cu 20 de ani, însă diferența de vârstă nu reprezintă pentru cei doi un obstacol în relație. Recent, cântăreața a dezvăluit motivul pentru care a fost mereu tentată să aibă iubiți mult mai mari decât ea.

„Eu nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbații tineri). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă. Întotdeauna cumva am tins către cei care sunt mai în vârstă. Pentru că reușim să ne înțelegem altfel. Cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine pentru că nu-i ușor cu mine, credeți-mă.”, a declarat vedeta.

Raluka trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei misterios pe care nu dorește să îl afișeze în lumina reflectoarelor. Din mărturisirile vedetei, bărbatul i-a proprus să se mute definitiv în Mexic alături de el, însă cântăreața nu i-a dat deocamdată un răspuns.

Ce spune vedeta despre trecutul amoros

Îndrăgita cântăreață Raluka este extrem de discretă când vine vorba de viața sa amoroasă. Artista a dezvăluit că a suferit mult din dragoste și a avut parte de relații toxice, însă a reușit de fiecare dată să treacă peste momentele grele. Vedeta a mărturisit când s-a îndrăgostit prima dată și care au fost poveștile de dragoste care au marcat-o.

,,M-am îndrăgostit prima oară în prima mea relație, de la 14 la 19 ani. (zâmbește) A fost prima mea iubire, a fost minunat. Distanța nu ne-a ajutat prea tare, așa că relația s-a terminat la scurt timp după ce m-am mutat în București. Am suferit, am trecut mai departe și am învățat ce am de făcut pe viitor. Am văzut unde a greșit el, unde am greșit și eu, și mi-am învățat lecția.”, a mărturisit vedeta.

Cântăreața Raluka se iubește cu un afacerist cu 20 de ani mai mare decât ea, însă nu dorește deocamdată să divulge identitatea acestuia. Artista radiază de fericire alături de iubitul ei și se bucură din plin de viață. Raluka are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *