Prima pagină » Cancan ultimă oră » Raluka, nud pe rețelele de socializare? Cum și-a uimit cântăreața fanii, în prag de Crăciun

Raluka, nud pe rețelele de socializare? Cum și-a uimit cântăreața fanii, în prag de Crăciun

21 dec. 2021, 12:33,
în Cancan ultimă oră

Toți fanii se întreabă dacă jurata show-ului muzical „Superstar” Raluka, a pozat nud. Vedeta a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Cântăreața având un corp de invidiat și extrem de sexy. Raluka a decis să-și surprindă admiratorii înainte de sărbători cu o nouă piesă extrem de frumoasă.

Raluka a trecut și printr-o schimbare în ceea ce privește stilul vestimentar. Pe lângă faptul că Raluka este o artistă desăvârșită, vedeta este o femeie extrem de atrăgătoare. Cântăreața reușește să câștige inimile fanilor atât prin vocea sa extrem de frumoasă, cât și prin pozele pe care le postează pe rețelele de socializare.

raluka isi tine mainele in solduri fiind imbracata intr-un costum frumos

Chiar dacă vedeta are un stil vestimentar provocător și extrem de sexy, acesta nu o vulgarizează

Cadou de sărbători pentru fani: Ce a pregătit Raluka pentru admiratorii săi

Are 32 de ani și este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România. Recent frumoasa cântăreață a lansat o piesă nouă. Melodia a fost una extrem de apreciată de către admiratorii ei. Piesa se numește „Acum”, fiind o melodie de dragoste sub forma unui ultimatum.

În prag de Crăciun, Raluka a decis să-și bucure fanii cu o piesă de iubire extrem de frumoasă. Cântăreața chiar s-a adresat către fanii săi, menționând că piesa nu este una tristă. Aceasta a menționat că melodia  reprezintă un sfat din partea ei. Vedeta transmite prin această melodie faptul că iubirea este cel mai frumos ce se poate întâmpla în viața unui om.

De asemenea, vedeta menționează că din moment ce îți găsești dragostea trebuie să-l ții alături. Tot ea menționează că prin această piesă a îndemnat toți îndrăgostiții să nu fugă și să nu abandoneze sentimentele.

„Voi ascultați piesa, vă faceți timp pentru iubire și îmi spuneți după ce părere aveți”, declara Raluka.

Piesa „Acum” a fost lansată împreună cu HaHaHa Production. În această piesă, Raluka spune că „iubirea vine din Univers”. De asemenea, cântăreața a menționat că anul acesta a fost unul dintre cei mai aglomerați din ultimii ani.

raluka pozeaza intr-o salopeta extrem de sexy

Raluka se bucură de o popularitate extrem de mare pe rețelele de socializare

Raluka, nud pe Instagram? Cum comentează fanii

Raluka se bucură de o popularitate extrem de mare pe rețelele de socializare. Comunitatea ei o admiră nu pentru pozele nud și provocătoare dar pentru talentul său. Cu siguranță, vedeta încinge imaginația tuturor atunci când pozează în costume de baie dar nu lasă să se vadă mai mult decât atât.

Chiar dacă vedeta are un stil vestimentar provocător și extrem de sexy, acesta nu o vulgarizează. Ținutele vedetei reușesc să îi accentueze silueta perfectă. Pozele de la piscină și cele de la evenimente în care apare cu decolteul la vedere adună cu siguranță o mulțime de aprecieri din partea fanilor. Imaginile unde Raluka își scoate bustul la înaintare stârnesc o mulțime de comentarii.

raluka pe o scena imbracata intr-o rochie frumoasa

Raluka a decis să-și bucure fanii cu o piesă de iubire extrem de frumoasă

Chiar dacă vedeta a fost surprinsă în ipostaze provocătoare și extrem de fierbinți, cântăreața nu a pozat nud. Raluka este o prezență activă și în mediul online, pe rețelele de socializare precum Instagram, unde postează poze extrem de frumoase. Acestea fiind foarte apreciate de către admiratorii vedetei.

Fiecare apariție a vedetei este una de excepție. Raluka reușește să uimească atât în videoclipurile sale, cât și în cadrul show-urilor în care participă. De asemenea, vedeta a surprins și prin relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Vedeta reușește să încingă atmosfera și în cadrul show-ului unde este jurată. În fiecare ediție, cântăreața abordează ținute extrem de îndrăznețe. Rochiile pe care vedeta alege să le poarte îi evidențiază silueta trasă ca prin inel. Raluka este conștientă de modul în care arată, reușind de fiecare dată să-și pună formele în evidență.

Chiar dacă Raluka nu pozează nud, vedeta reușește să stârnească o mulțime de reacții din partea admiratorilor. Cântăreața este o prezență plăcută atât pe rețelele de socializare cât și în platoul de filmare. Vedeta fiind apreciată atât pentru calitățile sale vocale dar și pentru modul în care arată.

raluka imbracata intr-o rochie transparente in timp ce isi tine mana pe fata

Raluka 32 de ani și este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *