Prima pagină » Cancan » Raluka nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa artistă

Raluka nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa artistă

25 apr. 2022, 10:53, 1 ,
în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, cântăreața Raluka, nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Vedeta se mândrește cu un fizic de invidiat, iar fotografiile de pe rețelele de socializare sunt de fiecare date apreciate. Mai mult, îndrăgita cântăreață atrage privirile tuturor atunci când apare pe scenă și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Recent, Raluka a pus pe jar inimile bărbaților cu fotografii în ipostaze sexy. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa artistă.

Raluka nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață

Frumoasa artistă Raluka este extrem de apreciată de publicul autohton. Cântăreața are o carieră de succes în muzică și se bucură de realizări profesionale impresionante. Dincolo de vocea sa deosebită, aceasta face furori cu fizicul de invidiat. La vârsta de 32 de ani, Raluka se mândrește cu o siluetă fără cusur și nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia.

Vedeta și-a surprins recent fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze îndrăznețe, spre încântarea publicului masculin. Când vine vorba de viața privată, Raluka este extrem de discretă, la fel ca frumoasa artistă Ami. Cu toate acestea, Rauka a dezvăluit cum este ea dincolo de lumina reflectoarelor și care sunt marile ei temeri.

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile.”, a mărturisit aceasta.

O altă artistă îndrăgită de public, care face furori cu fizicul fără cusur, este Irina Rimes. Aceasta a pozat în ipostaze îndrăznețe și și-a surprins fanii din mediul online. Și frumoasa cântăreață Lidia Buble nu ezită să se afișeze în ținute provocatoare, care îi pun în evidență formele perfecte. Aceasta a trecut recent prin câteva transformări fizice spectaculoase, iar noul look i-a surprins pe mulți.

Cum reușește să arate atât de bine celebra cântăreață

Raluka se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă. Aceasta cucerește publicul cu vocea sa deosebită și atrage privirile tuturor cu silueta de invidiat. La vârsta de 32 de ani, vedeta arată spectaculos și este mereu în formă. Artista a dezvăluit recent cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca… cărniţă. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne. Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. (…) M-a ajutat din toate punctele de vedere: m-a ajutat şi ca energie, m-a ajutat şi ca piele – pielea mea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios… Nu ştiu, eu mă simt foarte, foarte bine. (…)

Sunt atentă să alerg destul de mult și să fac acele exerciții care îmi dau energie.”, a mărturisit vedeta.

Frumoasa artistă Raluka arată spectaculos la vârsta de 32 de ani și face furori de fiecare dată când apare în public. Celebra cântăreață are o carieră de succes în muzică și se bucură din plin de aprecierea publicului.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024