Prima pagină » Cancan » Raluka, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Ce probleme de sănătate are frumoasa artistă 

Raluka, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Ce probleme de sănătate are frumoasa artistă 

28 ian. 2022, 09:51,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita cântăreață Raluka s-a afișat recent în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Vedeta face furori cu formele perfecte, având un număr impresionant de admiratori. Extrem de sinceră și dezinvoltă, Raluka a vorbit mereu despre viața ei privată, mărturisind cum este ea dincolo de lumina reflectoarelor. În ultima perioadă, cântăreața a trecut prin momente dificile pe plan personal. Puțini sunt cei care știu ce probleme de sănătate are frumoasa artistă.

Raluka, extrem de sexy în mediul online

Frumoasa Raluka nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia. Artista și-a surprins recent fanii cu fotografii în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Aceasta a împărtășit cu admiratorii din mediul online experiențele plăcute din vacanța exotică recentă. 

Fotografiile de pe rețelele de socializare au stârnit un val de reacții din partea internauților. Aceștia au apreciat-o pe artistă pentru fizicul de invidiat și atitudinea atrăgătoare. Raluka a primit laude și din partea colegelor de breaslă, care au lăsat comentarii pozitive la fotografiile postate de aceasta.

La vârsta de 32 de ani, Raluka arată spectaculos și se menține în formă. Vedeta a mărturisit în repetate rânduri care sunt secretele siluetei ei perfecte și la ce trucuri de frumusețe apelează.

,,Nu știu ce sunt alea calorii, nu m-am interesat niciodată în viața mea câte calorii are un anumit aliment sau câte calorii dau jos când merg la sală. Sunt atentă să alerg destul de mult și să fac acele exerciții care îmi dau energie. Întotdeauna am avut un corp atletic, cu picioare definite, spate lat și puțină (sau mai multă) burtică.

Nu mi-a plăcut niciodată faptul că am spatele atât de lat, în schimb compensează picioarele și fesierii, care sunt definite/definiți. Ăsta e un lucru pe care l-am simțit în adolescență și, din când în când, și acum. Nu e o frustrare, dar nu pot să spun că sar în sus de bucurie că am spatele lat.”, a precizat artista.

O altă cântăreață celebră care nu ține cont de vârstă și se afișează în ipostaze provocatoare este Loredana Groza. Vedeta este posesoarea unui trup perfect și face furori de fiecare dată când apare pe scenă.

La fel stau lucrurile și când vine vorba de excentrica Delia. Artista își surprinde fanii din mediul online cu fotografii sexy, spre încântarea tuturor.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă frumoasa cântăreață

În ultima perioadă, Raluka a avut parte de momente dificile pe plan personal. Artista a avut probleme de sănătate, dar a reușit să le depășească cu bine. Recent, cântăreața a vorbit despre boala pe care o are de mai mulți ani și care îi pune în pericol viața. 

Raluka a recunoscut că suferă de acluofobie, ceea ce îi poate declanșa o panică dusă la extrem, existând riscul de infarct. 

,,Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om şi ca artist. Asta ştiu eu despre mine. Din păcate, mi-aş dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguţă, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea ştiu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aş putea face infarct oricând, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile.”, a declarat celebra cântăreață.

Dincolo de celebritate, frumoasa artistă a avut parte de un trecut tumultuos și de multe evenimente nefaste. Cu toate acestea, Raluka a mărturisit că familia ei a ajutat-o enorm să depășească momentele grele din viața ei.

În cadrul unui interviu, cântăreața a vorbit despre copilărie, dar și despre părinții ei de care este tare mândră.

,,Tati a fost plecat o perioadă din țară, a muncit în străinătate, în timp ce mama se ocupa de mine și de sora mea. Mă ducea la toate concursurile și mă impulsiona mereu, astfel încât să le câștig pe toate. Așa este, provin dintr-o familie modestă căreia, dacă i-au lipsit anumite lucruri materiale, nu i-au lipsit niciodată iubirea, devotamentul și susținerea.”, a mărturisit artista.

Raluka și-a surprins fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. Frumoasa cântăreață face furori de fiecare dată când apare pe scenă, fiind una dintre cele mai apreciate artiste din România.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *