Prima pagină » Cancan » Raluka de la SuperStar are un iubit afacerist. Ce spune vedeta despre copii și rolul de mamă

Raluka de la SuperStar are un iubit afacerist. Ce spune vedeta despre copii și rolul de mamă

13 ian. 2022, 11:25,
în Cancan

Raluka, unul dintre cei patru jurați ai emisiunii SuperStar, păstrează discreția cu privire la noul său iubit, însă a vorbit de curând despre rolul de… mamă. Îndrăgita artistă a înregistrat anul trecut o ascensiune impresionantă grație emisiunii la care a participat. Dar chiar și așa, frumoasa și talentata Raluka își ține departe de ochii presei viața amoroasă. Cu toate acestea, de curând, ea a făcut dezvăluiri inedite cu privire la ce crede ea despre rolul de mamă.

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută în showbiz drept Raluka, a câștigat o imensă notorietate anul trecut. Frumoasa artistă a făcut parte din juriul SuperStar România, alături de Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams. Astfel, câștigătoarea primei ediții a emisiunii Asia Expres, a trecut la un nou nivel al carierei.

Raluka, ascensiune  grație emisiunii SuperStar

Artista Raluka a reprezentat o surpriză plăcută pentru public, după ce a apărut în postura de jurat la show-ul de talente SuperStar. Începând din toamna anului trecut, Raluka a făcut parte din echipa de patru jurați ai emisiunii de talente de la Pro TV. Până atunci, Raluka nu avea nicio experiență ca jurat, însă avea suficientă vechime pe scenă și în lumina reflectoarelor. Emisiunea la care a jnurizat și-a propus să transforme oamenii obișnuiți în talente muzicale. Astfel, toți cei patru jurați au fost nume cunoscute din muzică pentru a face cele mai bune alegeri.

„SuperStar este o provocare foarte mare. Nu este cel mai ușor lucru să stai pe un scaun și să decizi soarta unor oameni. Ceea ce știu sigur este că alături de colegii mei vom face alegerea corectă”, spunea la acea vreme Raluka.

Vedeta se bucură de o carieră de ani buni, fiind o prezență remarcată pe scena muzicală românească în diferite formule, alături de alți artiști. Însă, dincolo de vocea inconfundabilă a cântăreței și de talentul ei în muzică, există puține informații cu privire la viața sa privată.

Raluka are un iubit afacerist

În pofida faptului că nu se știu prea multe detalii despre viața amoroasă a Ralukăi, cântăreața a recunoscut în trecut că are o relație cu DDY Nunes. Și totuși, după despărțirea de acesta ea a preferat să păstreze o discreție absolută cu privire alte relații. Cu toate acestea, potrivit jurnaliștilor de la spynews.ro, artista ar fi într-o relație cu Liviu Moreanu, om de afaceri care are mai multe restaurante în Capitală.

Cu toate că s-a ferit deocamdată să vorbească despre căsătorie, Raluka a povestit de curând că iubește copiii. Într-un interviu recent, vedeta a recunoscut că îi place să petreacă timpul cu nepoții săi, alături de care are diferite activități. Mai mult, ea apreciază modul în care cei mici au crescut și s-a bucurat să fie părtașă la aceste momente. Cu toate acestea, Raliuka nu se opune ideii de a deveni mamă în curând.

„O să devin mamă atunci când o să fie cazul, știu că o să mă descurc foarte bine, având deja antrenament cu nepoții mei”, a povestit Raluka.

În altă ordine de idei, Raluka se bucură de celebritate după participarea la SuperStar și cel mai probabil trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu noul ei iubit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *