Prima pagină » Cancan » Raluka a postat primele imagini cu iubitul. Cine este bărbatul care o face fericită

Raluka a postat primele imagini cu iubitul. Cine este bărbatul care o face fericită

31 ian. 2024, 13:53,
în Cancan

Raluka e mai fericită ca oricând alături de iubitul ei și îi merge din plin și pe plan profesional, dar și pe plan sentimental. Aceasta recunoaște că este în al nouălea cer de când l-a cunoscut pe actualul ei iubit.

După o perioadă aglomerată, Raluka a fost într-o vacanță departe de casă. Nu singură, ci alături de iubitul ei, pe care până acum l-a ținut „secret”. Cu ocazia escapadei lor lungi în destinații de vis precum Hawaii și Tulum, cântăreața a postat câteva imagini și cu partenerul care o face fericită.

Raluka a postat primele imagini cu iubitul

Trei săptămâni s-a plimbat Raluka pe insulele din Hawaii împreună cu iubitul ei, cu care a explorat și împrejurimile. „N-am fost niciodată mai fericită”, a scris ea în dreptul unui filmuleț de pe Instagram în care se plimbă pe plajă, în ploaie.

Raluka a fost generoasă și cu fanii și a postat câteva imagini pe plajă, în costum de baie, iar fanii au lăudat-o imediat pentru silueta ei perfectă și corpul tonifiat. Din Hawaii, Raluka a poposit pentru scurt timp într-o stațiune din Mexic, acolo unde iubitul ei deține un resort.

Mai mult, cântăreața în vârstă de 34 de ani, a făcut publice primele imagini cu partenerul ei, potrivit profm.ro. Nu i-a arătat chipul și nici nu a pozat în ipostaze romantice cu el, dar a vrut să se vadă cine este cel cu care se plimbă în toată lumea, care o iubește și alături de care îi este bine. Ea a publicat două imagini cu iubitul ei, una în care joacă biliard și una în care e surprins cu spatele lângă o masă în casa sa. Raluka a spus în trecut doar că actualul iubit e cu 20 de ani mai mare, dar cu toate acestea, este zgârcită la capitolul detalii despre viața personală.

Artista este atrasă de bărbați mai în vârstă

Raluka a recunoscut că se simtă atrasă de bărbații mult mai în vârstă, anul trecut, la matinalul „What the Fun cu Drăcea, Ralu și Bogdan de la Pro FM.

„Nu-i ușor cu mine, credeți-mă. Eu nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbați tineri). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă. Întotdeauna cumva am tins către cei care sunt mai în vârstă. Pentru că reușim să ne înțelegem altfel. Cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine pentru că nu-i ușor cu mine, credeți-mă, a afirmat cântăreața.

Întrebată de Bogdan Ciudoiu care a fost cea mai mare diferență de vârstă pe care a avut-o într-o relație, Raluka a răspuns: „20”.

„Și a funcționat?, a fost curios să afle realizatorul de radio.

„Funcționează în continuare, a răspuns artista, confirmând astfel că este implicată într-o relație de ceva vreme.

Cel care i-a cucerit inima popularei artiste este Guy Kouris, un afacerist israelian pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe în Mexic și care deține un resort într-o stațiune exclusivistă de acolo. Bărbatul este divorțat și are patru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *