Prima pagină » Cancan » Raluca Tănase pare să fi făcut abuz de operații estetice. Cum s-a apărat artista de criticile fanilor

Raluca Tănase pare să fi făcut abuz de operații estetice. Cum s-a apărat artista de criticile fanilor

24 feb. 2022, 09:48,
în Cancan

Raluca Tănase a primit numeroase critici că ar fi apelat la prea multe operații estetice și seamănă tot mai mult cu o persoană artificială. Ce-i drept, fosta componentă a trupei Bambi recunoaște că apelează la medicul estetician, dar consideră acest lucru ceva normal. Totodată, Raluca Tănase se apără punând schimbările trăsăturilor fizice și pe seama înaintării în vârstă.

Raluca Tănase și sora ei, Denisa, au devenit foarte cunoscute după ce s-au lansat pe piața muzicală în anii 2000. Cele două au cântat până în 2015, după care au decis să meargă pe drumuri diferite și și-au deschis afaceri care, în prezent, sunt foarte profitabile. În prezent, Raluca Tănase arată total diferit față de cum era atunci când activa pe scenă. După ce și-a făcut mai multe intervenții esteticela față, vedeta arată acum total diferit, ba chiar este foarte greu de recunoscut.

Raluca Tănase, abuz de operații estetice

La fel ca multe vedete autohtone, și Raluca Tănase, fosta solistă a trupei Bambi, își dorește să arate din ce în ce mai bine. Astfel, vedeta a apelat de mai multe ori la medicul estetician, însă acest lucru nu este pe placul unora dintre fanii ei de pe rețelele de socializare. Mai mult, internauții nu s-au abținut să îi atragă atenția cu privire la faptul că a cam exagerat cu intervențiile estetice. După ce Raluca Tănase a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, unii dintre fani nu au putut să nu observe cât de schimbată este artista din cauza operațiilor estetice.

Doamne, dar ce modificată ești la față!”, „Parcă nu mai ești tu, nu exagera cu transformările”, „Tu ești?”, „Și chiar erai drăguță”, „Blond îți stătea mai bine” sau „Vai, nu a mai rămas nimic din ce ai fost”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pe contul de socializare al artistei.

În prezent, Raluca Tănase nu mai cântă, ea fiind mâna dreaptă și ajutorul de nădejde al surorii sale, Denisa Tănase, cea care deține o afacere profitabilă cu parfumuri.

Raluca Tănase a reacționat prompt la cuzațiile fanilor

Pusă în fața unui val de critici, Raluca Tănase nu a lăsat lucrurile să treacă de la sine și a explicat de ce acum arată diferit față de perioada în care cânta pe scenă. Artista le-a explicat celor care o critică că este perfect normal să existe astfel de diferențe odată cu trecerea timpului. Oricum, până în prezent, Raluca și-a făcut modificări estetice la nivelul nasului, al pomeților, al bărbiei și al buzelor. Iar referitor la criticile fanilor, reacția ei a fost pe măsură.

Astea nu sunt decât niște aberații! Nici nu mă chinui să comentez așa ceva, pentru că mă întorc în trecut și nu am de ce! Lucrurile astea nici măcar nu mai sunt de interes, sunt unii oameni care au rămas în era aceea! E firească transformarea mea, pentru că am îmbătrânit! Ce vreți? Fac 37 de ani, nu am cum să mai fiu la fel! Eu m-am lansat în showbiz la 7 ani! Ați vrea să arăt la fel? Nu e nici măcar real ce s-a spus cu intervențiile la nivelul feței”, se apără Raluca Tănase la criticile că și-a făcut prea multe operații estetice.

 


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024