Prima pagină » Cultural » Raluca Tănase a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce sfaturi le oferă vedeta femeilor care suferă din dragoste

Raluca Tănase a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce sfaturi le oferă vedeta femeilor care suferă din dragoste

21 aug. 2023, 11:07,
în Cultural

Raluca Tănase a ajuns la vârsta marilor împliniri. Fosta membră a trupei Bambi s-a reinventat pe plan profesional, iar în viața privată se declară o femeie fericită. Artista a ajuns de nerecunoscut după operațiile estetice și este o prezență rară în lumina reflectoarelor, după un episod nefericit din viața sa. Iată ce sfaturi le oferă vedeta femeilor care suferă din dragoste.

Raluca Tănase a ajuns la vârsta marilor împliniri

Raluca Tănase se bucură din plin de succes la vârsta de 38 de ani. Aceasta a renunțat la muzică și se dedică afacerilor pe care le deține sora ei, Denisa Tănase. Cele două câștigă sume mari de bani din brand-ul de parfumuri pe care l-au creat și duc o viață de lux.

Raluca Tănase a renunțat de ceva vreme la muzică și vrea să devină psiholog. Fosta membră a trupei Bambi oferă sfaturi de viață femeilor care nu au încredere în forțele proprii sau care suferă din dragoste.

,,Hei tu, ce faci? Sper că ești bine și dacă nu ești bine și treci printr-o perioadă grea, nu uita că în orice rău, există și un lucru bun. Noi toți, trecem prin momente grele din care credem că nu avem scăpare, dar sunt momente care ne construiesc pentru ceea ce vom fi după. Așa că, nu uita, că ești puternică și că absolut nimic nu te doboară. Să ai o zi frumoasă ca tine.”, a precizat Raluca Tănase pe rețelele de socializare.

Ce spune vedeta despre o posibilă relație de iubire

Raluca Tănase a avut parte de multe suferințe în plan amoros, iar acum este singură. Vedeta este încrezătoare că își va întâlni jumătatea și își dorește o familie.

„Sunt 100% implicată în proiectele mele, nu a apărut Făt Frumos, poate sunt și eu foarte pretențioasă. Cu cât înaintezi în vârstă se întâmplă, într-adevăr ai din ce în ce mai multe pretenții. Dar cred că nu a ajuns timpul, cred că urmează, cine știe, toate la timpul lor, acum sunt super implicată în ceea ce fac și cred că este momentul în care trebuie să demonstrez și pe latura asta.

A început să îmi placă foarte mult partea asta din spatele camerelor de luat vederi, e mult mai multă liniște din punctul acesta de vedere, că nu mai ești atât de urmărit de toată lumea, am început să fiu cumva și în spatele instagramului, pentru că nu mai postez atât de mult, însă să demonstrez prin lucrurile pe care le fac în spatele televiziunii și instagramului”, a declarat vedeta.

La vârsta de 38 de ani, Raluca Tănase are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. Fosta membră a trupei Bambi este acționar la firma surorii sale și a renunțat de ceva vreme la muzică. Aceasta se dedică proiectelor sale de succes și își dorește să devină psiholog. Fosta cântăreață este extrem de activă pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de admiratori. Vedeta a ajuns de nerecunoscut după ce și-a făcut câteva operații estetice. Raluca Tănase este mulțumită de modul în care arată și nu ține cont de criticiile celor din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *