Prima pagină » Cancan ultimă oră » Raluca Podea, sexy de Sărbători: Incredibil cum a pozat vedeta înainte de Crăciun!

Raluca Podea, sexy de Sărbători: Incredibil cum a pozat vedeta înainte de Crăciun!

17 dec. 2021, 14:30,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Au rămas zile numărate până la Crăciun, iar Raluca Podea și fiul ei, David, au împodobit bradul. Pentru vedetă, sărbătorile de iarnă sunt cele mai îndrăgite. Astfel, împodobirea brandului de Crăciun este o tradiție foarte importantă pentru frumoasa blondină.

Raluca Podea nu s-a oprit la brad. Vedeta a decis împreună cu fiul său, David, să decoreze toată casa. Acum, locuința blondinei arată ca în cărțile cu povești, fiind decorată extrem de frumos. Vedeta a decis să filmeze tot procesul, postând și pe pagina sa de Instagram câteva secvențe cu decorul. Fanii au fost foarte curioși să vadă cum arată pomul de Crăciun și locuința de poveste a blondinei.

selfie raluca podea in masina

Raluca Podea a mărturisit că are aproximativ 5 operații estetice

Raluca Podea și-a împodobit bradul de Crăciun: Cum arată locuința de poveste a vedetei

Pe pozele sale de pe Instagram, vedeta apare extrem de provocător. Printre pozele fierbinți postate de vedetă, apar și poze cu fiul acesteia, David. Blondina este o mamă devotată care petrece foarte mult timp alături de băiatul ei, David.

Cei doi au împodobit bradul și au transformat casa lor într-o adevărată poveste. Raluca Podea a menționat că în fiecare an face bradul împreună cu fiul său, David. Pentru ei, venirea sărbătorilor de iarnă reprezintă un prilej de bucurie și fericire. Vedeta a spus că toate sărbătorile de iarnă le petrece alături de fiul ei. Blondina consideră că spiritul Crăciunului îi apropie foarte mult.

De asemenea, și vacanțele, vedeta obișnuiește să le petreacă alături de băiatul său. Recent, blondina a menționat că după sărbătorile de iarnă plănuiește să plece cu David într-o vacanță.

selfie raluca podea in masina

Pe pozele sale de pe Instagram, vedeta apare extrem de provocător

Raluca Podea a pozat semi-nud înainte de Sărbători: Cum a decis blondina să-și bucure admiratorii

Chiar în prag de sărbători, frumoasa Raluca Podea, a decis să-și bucure admiratorii cu poze de excepție. Blondina a decis să pozeze pentru un pictorial din străinătate, într-o ipostază extrem de sexy. Apariția semi-nud a încins spiritele pe rețelele ei de socializare, stârnind o mulțime de reacții.

Se pare că fanii vedetei au rămas extrem de uimiți de apariția spectaculoasă a blondinei. Raluca Podea a pozat pentru o revistă de prestigiu din Franța, aproape nud. Ținuta sexy a Ralucăi din pictorial, îi scotea în evidență formele apetisante și silueta atrăgătoare. Extrem de mândră de felul în care arată, vedeta era acoperită doar de un palton, care lăsa la vedere corpul dezgolit a blondinei.

Raluca a mărturisit că și-a organizat singură ședința foto, suportând toate costurile ce țin de fotograf, ținută și machiaj. Vedeta a decis să-și facă singură un cadou, dar în același timp să-și bucure admiratorii înainte de Crăciun. Cu siguranță, pozele blondinei au fost pe placul multor fani. Rezultatul într-adevăr a fost unul foarte apreciat, vedeta fiind recompensată de revistă cu o sumă bună de bani. Vedeta fusese observată în ipostaze fierbinți și pe un site de escorte din Dubai.

raluca podea semi-nud, acoperita pe jumate cu un palton

Raluca Podea a pozat pentru o revistă de prestigiu din Franța, aproape nud

Raluca Podea a mărturisit că are aproximativ 5 operații estetice, ultima fiind deosebit de complicată. Recuperarea, de asemenea, a fost foarte grea.

Vedeta pozează frecvent poze semi-nud pe pagina sa de Instagram, unde este foarte activă. Tot pe Instagram a fost contactată de revista de fashion din Franța, pentru care a pozat provocator. De asemenea, pe rețelele de socializare, Raluca Podea, își arată viața alături de fiul său, David, pe care îl iubește extrem de mult.

raluca podea semi-nud

Chiar în prag de sărbători, frumoasa Raluca Podea, a decis să-și bucure admiratorii cu poze de excepție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *