Prima pagină » Cancan ultimă oră » Raluca Podea, mamă singură la vârsta pe care o are: Cum au trecut sărbătorile pentru blondină și fiul ei

Raluca Podea, mamă singură la vârsta pe care o are: Cum au trecut sărbătorile pentru blondină și fiul ei

03 ian. 2022, 11:30,
în Cancan ultimă oră

Raluca Podea a rămas dezamăgită la vârsta pe care o are de cadoul primit de sărbători. Blondina adoră Crăciunul și Revelionul. În fiecare an, aceasta sărbătorește împreună cu familia și fiul ei, David. Chiar dacă cadoul găsit sub brad nu a încântat-o, vedeta se va consola prin vacanța în care urmează să meargă.

Chiar înainte de a împodobi bradul, frumoasa blondina a menționat că va pleca într-o călătorie după sărbători. Frumoasa vedetă se aștepta ca Moș Crăciun să fie mai darnic cu ea, însă blondina s-a ales cu un cadou care nu s-a ridica la măsura așteptărilor ei. Doar fiul său, David, a reușit să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă.

raluca podea langa un brad impodobit

Raluca Podea a rămas dezamăgită de cadourile primite de sărbători

Raluca Podea, dezamăgită de cadourile primite de sărbători: Ce s-a așteptat vedeta să primească în dar

Pentru unele dintre vedete, sărbătorile de iarnă au fost un prilej de bucurie și fericire. În cazul Ralucăi Podea, nu a fost totul atât de frumos. Vedeta a menționat că anul acesta, cadoul de sub brad a dezamăgit-o. Blondina a găsit doar o pereche de pantofi. Vedeta a spus că o mașină nouă ar fi surprins-o mai mult.

„Eu aveam alte așteptări de la Moșul, credeam că o să îmi aducă cu totul altceva. Mi-aș fi dorit o sanie, nu îmi ajung renii ăștia pe care îi am, mi-aș fi dorit o sanie cu ceva reni mai mulți. Mi-aș fi dorit să-mi schimb mașina. Poate anul următor, dacă o să fiu cuminte, o să-mi aducă Moșul o mașină”, a spus Raluca Podea

Cu siguranță, Raluca aștepta cu mare nerăbdare Revelionul, cu speranța că dorința ei va deveni realitate în noaptea dintre ani. Însă, sărbătorile au trecut dar mașina nu s-a grăbit să apară.

raluca podea in sacou

Chiar înainte de a împodobi bradul, frumoasa blondina a menționat că va pleca într-o călătorie după sărbători

Raluca Podea a trecut la vârsta sa prin clipe de coșmar: Ce s-a întâmplat cu fiul vedetei

Raluca Podea are vârsta de 34 de ani, fiind mama unui băiețel David care are 14 ani împliniți. Fosta concurentă de la Master Chef 2019 a fost nevoită să treacă prin clipe de coșmar după ce fiul acesteia a fost operat. Acesta risca să-și piardă viața în urma unei intervenții chirurgicale.

Era vorba de o simplă operație la apendicită, care s-a soldat cu un șoc imens pentru Raluca. Blondina a fost nevoită să-și vândă mașina și să jertfească toți banii de la Master Chef pentru a-și salva copilul. Fosta iubită a lui Florin Pastramă a albit atunci când a auzit că fiul ei se află la un pas de moarte din cauza unei operați la apendicită.

selfie raluca podea cu bustul la vedere

Raluca Podea are vârsta de 34 de ani

În urma acestei intervenții, David a slăbit cu 10 kilograme. Chiar și Raluca Podea, din cauza clipelor de coșmar prin care a trecut a slăbit exagerat de mult.

„De atunci, am un smoc de păr alb aici la spate, trebuie să-l vopsesc mereu”, a declarat Raluca.

Raluca Podea a menționat că a fost nevoită să scoată din economiile făcute, 10.000 de euro, pentru a-și salva copilul. Acesta a suferit două intervenții laparoscopice. În urma primei intervenții au intervenit complicații, fiind nevoie de o nouă operație.

Raluca Podea la vârsta pe care o are este mamă singură. Blondina își crește băiatul de una singură de când David avea un an și opt luni. Între timp, tatăl lui David a reușit să-și refacă viață, fiind logodit cu artista Irina Pavlenco.

selfie raluca podea in masina

Raluca Podea la vârsta pe care o are este mamă singură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *