Prima pagină » Cancan » Raluca Podea, în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Ce spune vedeta despre trecutul amoros controversat

Raluca Podea, în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Ce spune vedeta despre trecutul amoros controversat

29 apr. 2022, 10:06,
BZI.ro, în Cancan

Raluca Podea a surprins din nou și s-a afișat în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Blondina face furori cu formele sale voluptoase și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Nu de puține ori aceasta a fost protagonista unor scandaluri în lumea mondenă. Vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, unul dintre ei fiind nimeni altul decât Florin Pastramă.

Raluca Podea a trecut printr-un divorț scandalos în urmă cu câțiva ani și are un băiat pe care îl crește singură. Iată ce spune vedeta despre trecutul amoros controversat.

Raluca Podea s-a pozat nud pe rețelele de socializare

Una dintre cele mai provocatoare apariții din showbiz-ul autohton, Raluca Podea, și-a surprins admiratorii și a pozat nud pe rețelele de socializare. Blondina nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia. Vedeta face furori de fiecare dată cu ținutele provocatoare și fizicul de invidiat.

Recent, Raluca Podea s-a lăsat fotografiată în ipostaze incendiare, spre încântarea publicului masculin. Pictorialele îndrăznețe ale blondinei pun pe jar inimile bărbaților. Aceasta este una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă. Blondina a avut parte și de critici, unii internauți sancționând-o pe aceasta pentru aparițiile îndrăznețe.

Cu toate acestea, Raluca Podea își asumă trecutul controversat și nu ține cont de replicile dure ale celor din jur. O altă vedetă care a avut parte de un trecut zbuciumat este Gabriela Cristea. Celebra prezentatoare a făcut furori încă de pe vremea când a pozat în Playboy, și nu de puține ori a fost implicată în scandaluri.

Moderatoarea tv s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, iar în prezent are o căsnicie frumoasă alături de Tavi Clonda. Gabriela Cristea se declară o femeie fericită și împlinită și nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare alături de partenerul ei de viață.

Ce spune vedeta despre scandalurile în care a fost implicată

Raluca Podea a fost mereu în atenția publicului autohton, având în vedere relațiile sale tumultuoase cu mai mulți bărbați celebri din România. În prezent, blondina își asumă rolul de mamă singură și se dedică în totalitate fiului ei după ce a trecut printr-un divorț scandalos.

Focoasa vedetă s-a iubit în trecut cu nimeni altul decât Florin Pastramă. După despărțirea de acesta, au urmat numeroase conflicte. Raluca Podea și soții Pastramă și-au adresat replici dure și acuzații extrem de grave. Mai mult, blondina i-a dat în judecată pe Brigitte și Florin Pastramă, acuzându-i de violență.

,,Nu am ce să discut cu ei. Le-am cerut daune de o sută de mii de euro. Aș vrea să îi văd muncind în folosul comunității. Le-am facut plângere, pentru amenințare, pentru mai multe capete de acuzare. Așa că să plătească!”, declara blondina la vremea respectivă.

În prezent, Raluca Podea se ocupă de creșterea băiatului ei și nu ezită să se afișeze în ipostaze inedite pe rețelele de socializare. Vedeta are un succes uluitor în mediul online, iar fotografiile sexy au un număr impresionant de urmăritori.

Recent, blondina a primit o veste dureroasă din partea medicilor. Tatăl acesteia a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare. Raluca Podea nu i-a spus tatălui ei care este boala de care suferă și încearcă să îi ofere cele mai bune tratamente pentru suferința sa.

Raluca Podea face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze nud. În pofida scandalurilor în care a fost implicată, aceasta nu ezită să se afișeze în ținute incendiare și își asumă trecutul controversat.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *