Prima pagină » Cancan » Raluca Pastramă rupe tăcerea în scandalul cu Pepe. Ce a povestit fosta soție a artistului

Raluca Pastramă rupe tăcerea în scandalul cu Pepe. Ce a povestit fosta soție a artistului

15 oct. 2024, 09:33,
Cezar Bulgaru în Cancan

Raluca Pastramă și-a exprimat punctul de vedere în scandalul cu Pepe, cei doi fiind implicați într-o bătălie legală pentru stabilirea domiciliului fetelor lor.

Fosta soție a artistului a solicitat ca Maria și Rosa să locuiască cu ea. La patru ani după divorț, tensiunile dintre Raluca și Pepe continuă, în special în ceea ce privește custodia și creșterea copiilor. Disputa rămâne deschisă în instanță, cu ambele părți căutând o soluție favorabilă pentru viitorul fetelor.

Raluca Pastramă vrea custodia fetelor

După divorțul de Raluca Pastramă, custodia fetelor Maria și Rosa a rămas la Pepe, conform unui acord între cei doi. În baza acestei înțelegeri, Raluca nu este obligată să plătească pensie alimentară, având însă libertatea de a-și vizita fetele oricând dorește.

„Noi, prin acordul nostru parental, am convenit nişte lucruri: că ea nu plăteşte pensie alimentară, că fetele locuiesc cu mine, că ori de câte ori doreşte, poate să vină la noi acasă. Nu a venit la noi acasă niciodată, şi în ultimele trei săptămâni nu mi-a mai solicitat să ia fetele. Probabil, încearcă să îşi creeze o probă din asta, cum că n-au mai fost fetele la ea. Nu aveam obligaţia asta, pentru că nu-i vacanţă, fetele sunt în timpul şcolii. Mie mi se rupe sufletul că nu vine să stea cu ele” – a spus Pepe, potrivit fanatik.ro.

Raluca Pastramă rupe tăcerea în scandalul cu Pepe

Raluca Pastramă a intentat mai multe procese împotriva fostului soț, contestând respectarea acordului parental dintre ei. Într-o apariție recentă la emisiunea „Xtra Night Show”, Raluca și-a exprimat dezamăgirea față de conflictele apărute între ea și Pepe. Aceasta a subliniat că, spre deosebire de afirmațiile repetate ale artistului, fetele nu au fost niciodată în exclusivitate în grija lui.

„Poate că este momentul să spun și eu o parte din adevărul meu. (…) Ca să încep cu începutul și să înțeleagă și oamenii de acasă realitatea lucrurilor, aș vrea să le comunic că eu nu am fost niciodată departe de copiii mei. Fetele mele nu au stat niciodată exclusiv la Pepe, așa cum el a spus întotdeauna. (…) Îmi doresc ca oamenii să cunoască puțin din adevăr și să nu considere că sunt o mamă care și-ar lăsa vreodată copiii.

Este total neadevărat. Programul copiilor a fost întotdeauna jumătate și jumătate. Niciodată nu au stat exclusiv la tată. Copiii întotdeauna au stat și la mine și la el. Nu a fost niciodată discuția ca fetele noastre să stea exclusiv la unul dintre noi. Nu ar fi normal pentru ele să se întâmple asta. (…) Fetele noastre au stat, după divorț, jumătate – jumătate. Cinci zile la mine, cinci zile la el, o săptămână cu o săptămână”, a spus Raluca Pastramă la Xtra Night Show.

Raluca Pastramă rupe tăcerea în scandalul cu Pepe și speră ca într-un final i se va face dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`