Prima pagină » Magazin » Raluca Pastrama rupe tacerea despre „copiii din flori” ai lui Pepe
Raluca Pastrama rupe tacerea despre

Raluca Pastrama rupe tacerea despre „copiii din flori” ai lui Pepe

23 sept. 2014, 22:20,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:457755;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Oana Zavoranu a adus numeroase acuze la adresa fostului sau sot, atat dupa divort, cat si dupa ce acesta s-a casatorit cu Raluca Pastrama.

Imediat dupa nunta lui Pepe, Oana Zavoranu a declarat ca artistul ar avea mai multi copii, cu diverse femei.
Pepe si sotia lui nu au comentat niciodata aceste zvonuri. Raluca Pastrama a decis insa sa pun capat oricarei dileme si a vorbit deschis despre acest subiect.

Citeste si Oana Zavoranu a ajuns din nou la politie! De ce anume este ACUZATA

„Chiar daca ar fi avut acesti copii, cu alte femei, dintr-o greseala sau nu, eu stiu ca nu si-ar fi lasat familia in spate, niciodata. Eu il cunosc foarte bine si stiu ce este in inima lui”, a declarat Raluca la Antena 1.

Citeste si Lovitura sub centura! Mircea Badea o sa turbeze cand o sa auda asta

Oana Zavoranu, inselata si batuta
Oana Zavoranu, fosta sotie a lui Pepe a declarat ca artistul ar fi inselat-o si a ar fi batut-o in timpul casnciei, dar si ca aceasta ar avea mai multi copii din flori.

Citeste si Oana Zavoranu A REUSIT! Il da afara pe Pepe de la Antena 1

„Ar avea un baiat in Arad si o fata la Constanta. Ma, daca i-a facut in timp ce era cu tine, automat, a facut-o neprotejat. Tu ti-ai mai facut analize de atunci? Eu sunt sanatoasa tun. Deci nu ti-a dat vreun cadou d-asta nefericit. Dumnezeu cred ca a tinut cu mine pentru ca el facea, am inteles, cu niste persoane de mai proasta factura cand era in relatie cu mine si Dumnezeu m-a ajutat sa nu iau oaresce suveniruri. Au fost multe dati in care am vrut sa-l las. Si am fost proasta ca am tacut! Si ca n-am spus de multe lucruri pe care le stiam crezand ca el nu va fi rrom. Dar, rromu-i, rrom, pana moare! Am pierdut contracte, am pierdut imagine, am pierdut totul! El era gelos si cand eram la dus!”, a mai marturisit Oana Zavoranu, pentru Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024