Prima pagină » Radio » Actualitate » Raluca Pastramă pare să se fi despărțit de soț. Detaliul care a dat-o de gol

Raluca Pastramă pare să se fi despărțit de soț. Detaliul care a dat-o de gol

08 aug. 2023, 11:10,
BZI.ro, în Radio

Focoasa brunetă Raluca Pastramă pare să se fi despărțit de actualul soț, Ibrahim Ibru, cu care are o fiică în vârstă de un an. Ce-i drept zvonuri că ar fi avut probleme în căsnicie apăruseră încă din primăvară, însă bruneta a dezmințit totul. De curând, Raluca Pastramă s-a pozat în vacanță cu fiicele din mariajul cu Pepe, iar soțul ei u aapre în cicio imagine.

În urmă cu doi ani, vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează a luat prin surprindere pe toată lumea. Și aceasta pentru că nu se bănuia că cei doi ar fi avut probleme în căsnicie. Ei bine, despărțirea s-a produs destul de repede, iar Pepe și Raluca și-au refăcut viața și au fiecare câte un copil din noile relații.

Raluca Pastramă pare să se fi despărțit de soț

Raluca Pastramă este din nou singură? După divorțul de Pepe, cu care are două fete, bruneta s-a recăsătorit cu Ibrahim Ibru, căruia i-a dăruit și lui o fetiță, Maryam. În ultima perioadă s-a zvonit că Raluca s-ar fi despărtit de partenerul ei, dar vedeta a infirmat acest lucru.

„Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții, dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă”, spunea Raluca Pastramă în primăvară.

Acum, fosta soție a lui Pepe a plecat într-o vacanță de neuitat alături de fiicele sale și ale artistului. Și totuși, nu se știe nimic despre partenerul brunetei, deoarece acesta nu apare în nicio imagine, pe rețelele de socializare. Raluca Pastramă a postat o fotografie în care apare alături de Rosa și Maria, chiar cu putin înainte ca avionul să decoleze de pe aeroport.

Bruneta este discretă cu viața sa personală, dar acum a împărtășit cu fanii că petrece momente de neuitat alături de copiii ei. Cu toate astea, internauții au observat că în poze nu apare și Ibrahim, de unde au tras concluzia că s-au despărțit. Ba mai mult, se pare că Raluca și sotul ei nu se mai urmăresc pe Instagram.

Raluca Pastramă și Pepe au redevenit părinți la un an de la divorț

Pepe şi Raluca Pastramă au redevenit părinţi aproape în acelaşi timp. Dacă fosta soție a cântărețului a adus pe lume o fetiță, Maryam, și Pepe a devenit din nou tată, de băiat de această dată.

Iubita cântăreţului, Yasmine Ody, a născut un băiețel perfect sănătos și i-a făcut cea mai mare bucurie artistului. Vestea a fost împărtășită de Pepe fanilor săi apropiați, dar momentan nu a publicat imagini și pentru publicul larg.

În ce privește mariajul pe care l-a avut cu Raluca Pastramă, Pepe și fosta soție au împreună două fetițe, Rosa și Maria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *