Prima pagină » Cancan » Raluca Pastramă, în tandrețuri cu fostul iubit al Ramonei Olaru. Însă, în ecuația respectivă a mai apărut o necunoscută

Raluca Pastramă, în tandrețuri cu fostul iubit al Ramonei Olaru. Însă, în ecuația respectivă a mai apărut o necunoscută

20 mart. 2024, 15:49,
BZI.ro, în Cancan

Fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, s-ar afla în tandrețuri cu fostul iubit al Ramonei Olaru, de care aceasta s-a despărțit recent. Numai că s-a ivit o nouă problemă în situația respectivă, iar bărbatul din această ecuație ar juca pe mai multe fronturi. Din câte se pare, noul iubit al Ralucăi Pastramă ar fi cuplat de fapt cu altă domnișoară…

Cutremur în showbiz după ce au apărut imagini cu Raluca Pastramă ținându-se de mână cu noul ei iubit. Bărbatul este cel care până de curând îi furase inima Ramonei Olaru, de care s-a despărțit recent. Numai că, potrivit Cancan.ro, o tânără, care preferă deocamdată anonimatul, susține că iubitul celor două este, de fapt, al ei! Avem de-a face cu un adevărat patrulater amoros pe care chipeșul misterios l-a „jonglat” cu măiestrie.

Raluca Pastramă, în tandrețuri cu fostul iubit al Ramonei Olaru

Raluca Pastramă și iubitul ei misterios și-au făcut apariția pe străzile Capitalei. Numai că bărbatul este același care o plimba pe Ramona Olaru, fix la jumătatea lunii ianuarie! Și care se întâlnea, după două zile, cu Raluca. La acea vreme, fosta soție a lui Pepe spunea că nu are nicio legătură cu el, dar filmările surprinse de paparazzi Cancan.ro spun cu totul altceva!

Raluca Pastramă nu a finalizat, încă, divorțul de Ibrahim, cel care-l „înlocuise” pe celebrul Pepe. Dar dorul de iubire a măcinat-o, așa că s-a lăsat pradă farmecelor misteriosului chipeș, care o face fericită. Cei doi au fost surprinși, în mijlocul zilei, la plimbare prin Capitală.

Raluca și iubitul ei au mers la un restaurant de lux, unde au petrecut vreo două ore. La ieșise, cei doi au părut puțin dezorientați, încotro s-o apuce, dar s-au „echilibrat” imediat. El a luat-o de mână până la mașină. Apoi, au parcat fix în fața locuinței Ralucăi, unde s-au retreas amândoi!

În ecuație a intervenit o necunoscută

Numai că, o tânără a povestit că a rămas fără glas atunci când o prietenă i-a dat vestea cea mare, cum că iubitul ei, pe care-l cheamă Iulian, a apărut de mână cu Raluca Pastramă. Și atunci a decis să dezvăluie totul despre relația ei care abia apuca să bată luna. A fost, zice ea, abordată pe Instagram, complimentată și au ieșit la o plimbare.

„Ne-am cunoscut acum vreo lună, pe Instagram, m-a abordat, mi-a spus că sunt foarte frumoasă, că ar vrea să mă cunoască. Eu l-am întrebat ce anume își dorește, cum este el ca om. Mi-a spus că este foarte calm, că își dorește stabilitate, că vrea o familie și cât mai curând asta… Mi-a propus să mergem în vacanțe. A tot insistat să ne vedem, ne-am văzut, ne-am tot văzut. Am ieșit în oraș, am dormit împreună, la el”, a spus tânăra.

Aceasta a intrat și în intimități, dezvăluind cum ar fi rămas la iubitul ei mai multe nopți și nici prin cap nu i-a trecut că e înșelată, deși bărbatul i-ar fi transmis că pleacă din localitate. Din câte se pare, ar fi vorba fix de acele zile în care cel pe care-l considera iubit avea să se afișeze cu Raluca Pastramă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *