Prima pagină » Cancan » Raluca Pastramă, în ipostaze emoționante pe Instagram. Ce mesaj a postat vedeta pentru fiicele sale

Raluca Pastramă, în ipostaze emoționante pe Instagram. Ce mesaj a postat vedeta pentru fiicele sale

12 ian. 2023, 08:16,
BZI.ro, în Cancan

Raluca Pastramă s-a afișat recent în ipostaze emoționante pe Instagram. Fosta soție a lui Pepe se bucură din plin de rolul de mamă și radiază de fericire. Vedeta a trecut cu greu peste mariajul eșuat, însă și-a refăcut viața alături de actualul partener de viață, Ibrahim. Cei doi au împreună o fetiță de care sunt tare mândri. Deși a suferit enorm după despărțirea de Pepe, Raluca Pastramă a rămas în relații bune cu fostul soț și se dedică celor două fete pe care le au împreună. Iată ce mesaj a postat recent vedeta pentru fiicele sale.

Raluca Pastramă, în ipostaze emoționante pe Instagram

Raluca Pastramă este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Aceasta a încercat mereu să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor chiar și pe vremea când era căsătorită cu îndrăgitul artist Pepe. După un mariaj fericit de câțiva ani, Raluca Pastramă și Pepe au ajuns la divorț. Cei doi păstrează legătura de dragul celor două fete pe care le au împreună.

Raluca Pastramă a trecut cu greu peste mariajul eșuat, însă și-a refăcut viața alături de Ibrahim, actualul soț. La rândul lui, Pepe s-a recăsătorit și a devenit din nou tată. Artistul are doar cuvinte de laudă când vine vorba de copiii săi și se declară un bărbat împlinit. Raluca Pastramă se bucură din plin de rolul de mamă și radiază de fericire. Recent, vedeta a postat câteva fotografii pe Instagram alături de cele trei fiice ale sale, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Raluca Pastramă a postat și un mesaj emoționant pentru copiii săi.

„Mama de fete! Trei flori, trei comori! Mulțumesc, Doamne, pentru tot ce mi-ai dat, pentru tot ce mi-ai luat și pentru tot ce mi-ai lăsat.”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Raluca Pastramă se află într-o formă fizică de invidiat și arată spectaculos la vârsta sa. Fosta soție a lui Pepe se mândrește cu o siluetă fără cusur și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Și celebra artistă Maria Constantin nu ezită să își surprindă fanii cu poze îndrăznețe pe rețelele de socializare. Aceasta este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton și atrage multe priviri la evenimentele mondene. Și Corina Caciuc postează pe Instagram fotografii incendiare alături de partenerul ei de viață celebru.

Cum a trecut vedeta peste divorțul dureros

Raluca Pastramă a suferit enorm după divorțul de Pepe, însă a încercat să fie puternică de dragul celor două fete pe care le are cu artistul. La vremea respectivă, vedeta a fost la un pas de depresie, dar a reușit să treacă peste suferințele din dragoste. În prezent, aceasta și-a refăcut viața alături de actualul soț, Ibrahim. Cei doi au împreună o fiică și radiază de fericire. Raluca Pastramă se dedică celor trei fete ale sale și se declară o femeie împlinită. Raluca Pastramă a dezvăluit recent cum a reușit să trecă peste mariajul eșuat și ce relație are acum cu Pepe, fostul soț.

,,Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbră. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri pozitive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc. (…) Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească.”, a declarat fosta soție a lui Pepe.

Raluca Pastramă face furori pe Instagram cu fotografii de familie și se declară o femeie împlinită. Vedeta se bucură din plin de viață alături de actualul soț și de cele trei fete ale sale. Raluca Pastramă se dedică familiei de care este tare mândră și preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *