Prima pagină » Cancan » Raluca Pastramă face dezvăluiri despre Pepe. Totul se întâmplă la scurt timp după ce a anunțat că divorțează de Ibrahim

Raluca Pastramă face dezvăluiri despre Pepe. Totul se întâmplă la scurt timp după ce a anunțat că divorțează de Ibrahim

26 dec. 2023, 12:43,
BZI.ro, în Cancan

Raluca Pastramă a revenit în atenția publicului după ce ea și soțul ei, Ibrahim, au anunțat că divorțează după aproximativ un an și jumătate de la căsătorie. Bruneta a dezvăluit că a încercat să își salveze căsnicia la fel ca acum trei ani, când a pus punct mariajului cu Pepe. Ce s-a întâmplat în ambele relații și care au fost, de fapt, adevăratele motive pentru care s-a ajuns la despărțire a dezvăluit chiar vedeta.

Raluca Pastramă face dezvăluiri despre Pepe

Raluca Pastramă și Pepe au fost căsătoriți timp de 10 ani și au împreună două fetițe superbe, însă au decis să o ia pe drumuri separate acum trei ani. De atunci, fiecare și-a refăcut viața, dar norocul nu prea i-a surâs brunetei. La mai bine de un an de la nuntă, Raluca și bărbatul care a făcut-o mamă a treia oară, Ibrahim, au anunțat că vor divorța.

Într-un interviu recent pentru emisiunea lui Cristi Brancu, Raluca a vorbit despre separarea de soțul ei actual, dar și despre regretele cu care a rămas după despărțirea de Pepe. Aceasta susține că îi pare că nu și-a spus și ea partea de adevăr și a lăsat ca toată lumea să creadă zvonurile cum că ea a fost cea care l-a înșelat pe artist la acea vreme.

Cât despre despărțirea de al doilea soț, vedeta spune că totul ar fi pornit de la diferențele care există între ei. Ibrahim, consideră ea, este un bărbat care își dorește încă să copilărească și care are o altă viziune asupra vieții.

„Eu și Ibrahim ne-am despărțit de un an de zile. Nu ne-am mai înțeles deloc, avem caractere și opinii diferite. Urmează să ne întâlnim la notar după sărbători. Dacă ne înțelegem acolo e ok, dacă nu, vom înainta divorțul în instanță. Nu, nu am rămas prieteni. Comunicarea se face doar prin intermediul familiei.

Ibrahim își dorea să își trăiască viața, să copilărească, eu nu mai sunt la vârsta care să îmi permită să fac acest lucru, am trei copii minunați, sunt o mamă implicată, sunt o familistă convinsă, am tras de această relație cât am putut eu, la fel cum am luptat 10 ani să salvez căsnicia cu Pepe.

În cazul divorțului de Pepe regret că nu am ieșit să spun partea mea de adevăr. Îmi pare rău că am permis să fiu denigrată, dar cine e deștept și pune totul cap la cap își da seama că eu nu l-am înșelat. Mi s-a indus ideea că aș greși dacă ies să vorbesc, mi-au băgat în cap că sunt slabă. În plus, nu am vrut să îmi fac fetele să sufere, ele nu își mai doreau să ne certăm.

Și, să fiu sinceră, eu nu am nevoie să apar la TV, nu sunt vedetă, nu vreau să îmi spăl lucrurile în public. Nu mă ajută absolut deloc. Dacă nu am ieșit când au fost mizeriile cu Zăvoranca, acum chiar nu îmi trebuie așa ceva”, a dezvăluit Raluca Pastramă.

Raluca Pastramă și Ibrahim vor să divorțeeze la notar

Raluca Pastramă a dezvăluit că ea și Ibrahim nu mai formează un cuplu de aproape un an, mai exact din luna ianuarie. Aceasta a povestit că au și pregătit actele de divorț, însă au tot amânat să le depună din motive întemeiate.

„În primul rând, eu sunt despărțită de el din luna ianuarie a acestui an, de la sfârșitul lunii ianuarie-februarie nu am mai format un cuplu. Ne-am mai întâlnit pentru copil, am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut! Actele de divorț au fost înaintate, dar problema noastră e că am tălăgănit-o așa de la începutul anului și nu le-am depus efectiv, s-au tot întâmplat lucruri, fetița a fost tot bolnavă, răcește, are imunitatea scăzută, amândoi am avut treabă și aia a fost. Noi facem aproape un an de zile de când nu mai suntem împreună”, a spus Raluca Pastramă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *