Prima pagină » Cancan ultimă oră » Raluca Pastramă este însărcinată. Fosta soție a lui Pepe va deveni mamă pentru a treia oară

Raluca Pastramă este însărcinată. Fosta soție a lui Pepe va deveni mamă pentru a treia oară

03 mart. 2022, 23:30,
în Cancan ultimă oră

Raluca Pastramă este însărcinată! Fosta soție a lui Pepe iubește din nou și se pare că în câteva luni va apărea rodul iubirii dintre brunetă și partenerul ei. Ironia sorții face ca fosta lui Pepe să fie însărcinată în același timp cu actuala iubită a cântărețului.

Raluca Pastramă va deveni mamă pentru a treia oară

Este vestea zilei în showbiz-ul românesc. Chiar dacă susține că nu vrea să fie subiect de presă, Raluca Pastramă continuă să fie în atenția publicului și după divorțul de Pepe. Într-un video de la o aniversare în familia Pastramă, Ralucăi i se zărește burtica de gravidă. Contactată de jurnaliști, fosta soție a lui Pepe a confirmat jurnaliștilor că într-adevăr, așteaptă un copil.

Raluca va deveni mamă pentru a doua oară. Ea mai are două fetițe din căsnicia cu Pepe. Acum, frumoasa brunetă se iubește cu Ibrahim și spune că este foarte fericită. Iată ce a declarat pentru Cancan despre a treia sarcină:

„Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat Raluca Pastramă pentru Cancan.

După divorțul de Pepe, Raluca a început o relație cu un tânăr pe nume Ibrahim și se pare că în câteva luni îl va face tată. Bruneta a dezvăluit că va aduce pe lume tot o fetiță, aceasta fiind cea de-a treia sarcină a ei. Din mariajul cu Pepe, Raluca are două fete: Maria, în vârstă de 8 ani, și Rosa, în vârstă de 5 ani.

Și Pepe va deveni tătic pentru a treia oară

Ironia sorții, în sens pozitiv-evident, este că și Pepe va deveni tătic pentru a treia oară. Zilele trecute artistul a dezvăluit că mai tânăra sa iubită, Yasmine Ody este însărcinată cu un băiețel. Artistul este în culmea fericirii și a vrut să anunțe pe toată lumea ce perioadă frumoasă traversează.

Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel, a dezvăluit Pepe, pe scenă.

Raluca Pastramă și Pepe s-au despărțit în 2020, dar păstrează o relație civilizată și după divorț, întrucât au doi copii împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`