Prima pagină » Cancan » Raluca Pastramă este din nou gravidă. Când urmează să nască fosta soție a lui Pepe

Raluca Pastramă este din nou gravidă. Când urmează să nască fosta soție a lui Pepe

03 mart. 2022, 15:10,
în Cancan

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, este din nou gravidă, urmând să-l facă tătic pe iubitul ei de origine arabă, pentru care s-a și despărțit de soțul ei. La acea vreme, spre sfârșitul anului 2020, vestea despărțirii celor doi lua prin surprindere showbizul autohton. În cele din urmă, divorțul s-a pronunțat și atât Pepe, cât și Raluca Pastramă și-au refăcut viețile. Mai mult, ambii urmează să devină din nou părinți.

Anunțul care a luat prin surprindere întreaga lume mondenă este cel potrivit căruia Raluca Pastramă este însărcinată, urmând să devină mamă pentru a treia oară! Informația a fost confirmată chiar de către brunetă, care și-a recunoscut relația din vara anului trecut, chiar dacă este vorba de bărbatul din cauza căruia s-a despărțit de Pepe. Așadar, este vorba despre Ibrahim, cel care i-a furat inima Ralucăi și o duce în al nouălea cer!

Raluca Pastramă este din nou gravidă

Raluca Pastramă trăiește iubirea la intensitate maximă. A recunoscut anul trecut că este într-o relație cu Ibrahim, un bărbat de 27 de ani, de origine arabă, de care s-a îndrăgostit lulea. Iar dovadă mai clară că relația este „beton” nu poate fi decât… un bebeluș! Care este chiar pe drum! Jurnaliștii de la Cancan.ro au aflat că Raluca Pastramă este însărcinată în șase luni, așa că nu mai are mult de așteptat până când le va aduce Rosei și Mariei, fiicele pe care le are cu Pepe, o surioară sau un frățior! Așadar, Raluca Pastramă chiar a confirmat că este gravidă, însă nu a intrat în prea multe detalii.

„Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, au fost cuvintele Ralucăi Pastramă.

Cine este Ibrahim, iubitul ei

Vara trecută a apărut zvonul că Raluca are un nou iubit! Zvon confirmat relativ repede. Un bărbat de 27 de ani, de origine arabă, era cel care-i atrăsese brunetei atenția. Cei doi începeau o relație, nu se mai fereau. Ibrahim îi declara iubire Ralucăi chiar de la începutul idilei, pe rețelele de socializare.

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea”, era unul dintre mesajele pe care Ibrahim i le-a dedicat Ralucăi Pastramă.

Iar acum, relația lor ajunge la nivelul următor, deoarece peste aproximativ trei luni, cei doi vor ține în brațe rodul iubirii. Însă, pe lângă faptul că Raluca Pastramă este din nou gravidă, și Pepe ar urma să devină din nou tată. Cu câteva zile în urmă, și artistul a dezvăluit că partenera sa, Yasmine Ody, urmează să nască, fiind însărcinată în șapte luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`