Prima pagină » Cancan » Raluca Moianu rupe tăcerea despre ginere, la câteva zile după căsătorie. Ce are în comun cu fostul ei soț, decedat

Raluca Moianu rupe tăcerea despre ginere, la câteva zile după căsătorie. Ce are în comun cu fostul ei soț, decedat

09 oct. 2024, 10:38, 1 ,
Radu Vasiluță în Cancan

Raluca Moianu a dat câteva detalii despre cel care i-a devenit ginere, avocatul Virgil Bogleala, câteva zile după căsătorie. Multă lume a rămas surprinsă la aflarea veștii deoarece Mara, fiica vedetei, are doar 19 ani. Nu în ultimul rând, Raluca Moianu va deveni bunică anul viitor, deoarece fiica sa a anunțat și că este însărcinată.

Căsătoria fiicei Ralucăi Moianu cu Virgil Boglea, cel supranumit „avocatul vedetelor”, a luat prin surprindere pe toată lumea. Și, pe lângă faptul că Mara nu are decât 19 ani, anunțul cu privire la sarcină a fost cireașa de pe tort. La câteva zile de la cununia civilă, Raluca Moianu a ieșit la rampă, făcând unele declarații despre ginerele ei, potrivit LPF.

Raluca Moianu, detalii despre ginere, la câteva zile după căsătorie

Fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă”, de la TVR, în vârstă de 55 de ani, este copleșită de toate cele întâmplate, dar este optimistă și are mare încredere în fiica ei, Mara. Totodată, nu s-a sfiit să vorbească nici despre despre ginerele ei, Virgil Boglea, pe care l-a îndrăgit încă de la început.

„Virgil este avocat, e în Baroul București din 2014. Mara e angajată la un notariat, ei doi nu lucrează împreună. Aşa s-au cunoscut, au vorbit la început despre carieră, dar, ca-n filmele romantice, s-au plăcut atât de tare că nu s-au mai despărţit şi, după câteva luni, au hotărât să se căsătorească.

Îmi place că e manierat, mereu elegant, atent, dar cel mai mult îmi place că se vede că o iubeşte pe Mara mea”, a spus Raluca Moianu, mândră de alegea fiicei sale.

Despre ginere, numai de bine, mai cu seamă că a descoperit că și el e fascinat de snooker, la fel ca și fostul ei soț decedat, Marius Ancuța. Consideră că e mai mult decât o coincidență, chiar un semn de sus.

„Crezi că e o întâmplare că Virgil e pasionat tot de snooker? Că la prima lor întâlnire i-a spus că era admirator al comentariilor lui Mario, de la Eurosport? Cred că aşa a vrut Dumnezeu, ca ei doi să se întâlneascā şi să se îndrăgostească”, a mai spus vedeta.

Potrivit descrierii de pe site-ul cabinetului său de avocatură, Virgil Boglea are 33 de ani este avocat din 2015, înregistrat în Baroul București. Totodată, este membru al Asociației Române de Științe Penale. Mara studiază Dreptul și lucrează part-time la un notariat. Îi despart 14 ani, dar iată că diferența de vârstă nu este un detaliu care să le incomodeze iubirea.

Raluca Moianu o consideră pe fiica ei mult mai matură decât alți tineri

Într-un interviu recent, Raluca Moianu a comentat deciziile fiicei ei, cam pe grabă, după părerea unora, de a munci, încă de la 18 ani, deși este studentă, dar și de a se căsători la numai 19 ani:

„Mara împlineşte 20 de ani, în ianuarie, e studentă în anul II la Facultatea de Drept şi de un an deja munceşte. Aşa cum a hotărât, la 18 ani, că vrea să se angajeze, în timpul studiilor, aşa a decis acum că şi-a găsit alesul și că vrea să se mărite.

E hotărâtă, responsabilă şi, cu siguranţă, mult mai matură decât alţi tineri de aceeaşi vârstă!”, a spus prezentatoarea TV.

În ceea ce privește faptul că va deveni bunică, ea a primit această veste cu o bucurie imensă și de-abia așteaptă să-și răsfețe nepoțelul.

Comentarii
  • raluca muianu

    rupta-n gura ,si se jura ca nu fura …..si a fost prinsa cu banana operatorului de camera-n gura . in memoria sotului ,pe care l-a facut de bani.
    bine i-ai facut la fatalau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`