Prima pagină » Cancan » Raluca Macovei și Adrian Neaga s-au căsătorit în secret. Cum au dat vestea cea mare

Raluca Macovei și Adrian Neaga s-au căsătorit în secret. Cum au dat vestea cea mare

06 mai 2021, 12:32,
în Cancan

Veste mare în showbiz-ul din țară. Raluca Macovei și Adrian Neaga s-au căsătorit în secret după 6 ani de relație. Interesant este faptul că nimeni nu a știut că sunt împreună până acum doi ani, pentru că nu au publicat fotografii și au evitat să se afișeze în spațiul public împreună.

Raluca Macovei și Adrian Neaga s-au căsătorit

În ultima perioadă, tot mai multe cupluri s-au destrămat și au avut loc divorțuri neașteptate. Se pare că unora le merge totuși mai bine și chiar se căsătoresc pe ascuns, pentru a se feri de ochii răutăcioșilor. La fel au făcut și Raluca Macovei și Adrian Neaga, care se iubesc de aproximativ 6 ani și au avut o relație foarte retrasă.

De aproximativ 6 ani, Raluca Macovei trăiește o discretă poveste de dragoste alături de fostul fotbalist Adrian Neaga. Nimeni nu a știut că sunt împreună până în urmă cu aproximativ doi ani, pentru că nu au publicat fotografii împreună și au evitat să se afișeze în public, pentru a se feri de ochii răutăcioșilor și pentru a scăpa de bârfe.

De curând, Raluca a publicat o fotografie extrem de controversată, de unde fanii au tras concluzii. Din imagine s-ar vedea că cei doi s-ar fi căsătorit în secret, iar descrierea a fost una extrem de sensibilă, de unde rezultă că în curând împlinesc 6 ani de când se iubesc nebunește, în secret:: ‘decembrie 2015’, a scris Raluca la fotografie.

Raluca Macovei, gemeni după multe tratamente

În urma cu câțiva ani, Raluca Macovei a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Deși se zvonea că are cancer de col, i-ar fi fost descoperite pe col, de fapt, nişte celule neoplazice, iar gradul de risc era 0. Ea a fost operată de specialiști și problemele s-au reparat rapid, după ce a trecut și prin mai multe tratamente.

Însă partea cea mai grea acum avea să vina. După ce a scapăt de aceste complicații a aflat că nu mai poate face copii, ceea ce a dărâmat-o. Chiar dacă în lumea medicală erau multe modalități, nimeni nu îi dădea vreo șansă să își îndeplinească visul de a deveni mamă. Totuși, a mers în Azerbaidjan, unde a făcut tratamente care au depășit 90.000 de euro, bani pe care Raluca i-a avut din vânzarea unui apartament. A făcut multe sacrificii pentru a-și îndeplini visul, dar Dumnezeu i-a dat nu o minune, ci două.

La sfârșitul verii 2019, ea și Adrian au devenit părinți de gemeni: o fată și un băiat. Cineva a dezvăluit atunci că a văzut-o pe Raluca Macovei la spital, dar nu a vorbit niciodată despre cine ar fi tatăl copilului.

“Soția a născut în 2019 și a stat pe același etaj cu Raluca Macovei. Ea a stat într-o rezervă alăturată și se pregătea să se externeze când eu eram pe hol, așteptam să îmi văd soția. Pe hol era Rica Neaga împreună cu același domn, Cojocaru, care aveau câte un landou cu copii în mână fiecare. Raluca era cu o bonă filipineză și cu niște niște flori în mână, iar bona căra bagajele din salon”, a declarat bărbatul.

Micuții au avut parte de un botez ca o nuntă, unde Raluca a suportat toate chetuielile. Nu a vrut dar, așa că nimeni nu a pus bani în plic. Au fost invitați și artiști de seamă, precum Maria Buză, Alina Radi şi Costin Mărculescu.

De ce s-a căsătorit Marius Elisei cu Oana Roman

După divorțul mediatizat îndelung în presa din România, iată că au ieșit la iveală și adevăratele motive ale separării dintre cei doi, sau cel puțin așa susține Florentina Gheorghe, fosta iubită a lui Marius Elisei. Ea este de părere că mariajul acestuia a fost doar un paravan. Adevărata intenția a lui Marius a fost să intre în lumea showbiz-ului și să devină cunoscut. Florentina mai spune că bărbatul nu avea niciun ban, iar o posibila relație cu Oana Roman, fiind extrem de cunoscuta în lumea mondenă, l-ar fi ajutat.

După divorțul dintre cei doi, Florentina a luat legătura cu Marius Elisei și este de părere că a făcut cea mai bună alegere, pentru că, spune ea, Marius s-ar fi prefăcut în relația cu fiica lui Petre Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *