Prima pagină » Cancan » Raluca Dumitru și Ruxi au părăsit platoul „Bravo, ai stil”. Ce s-a întâmplat în timpul competiției

Raluca Dumitru și Ruxi au părăsit platoul „Bravo, ai stil”. Ce s-a întâmplat în timpul competiției

10 ian. 2022, 14:08,
BZI.ro, în Cancan

Juriul dar și telespectatorii au rămas surprinși după ce concurentele Raluca Dumitru și Ruxi au părăsit platoul „Bravo, ai stil”. Astfel, această nouă ediție a celebrei emisiuni de fashion a adus în prim-plan noi decizii imprevizibile ale unor concurente din cadrul competitiei. Totodată, Viviana Sposub și Raluca Dumitru au continuat să-și arunce noi replici acide, cum ne-au obișnuit de la o vreme încoace.

Ultima gală a competiției „Bravo, ai stil” a încins spiritele între jurați și una dintre concurente. Ruxi, căci despre ea este vorba, pare că nu mai este în formă maximă, iar criticile celor trei jurați au adus-o la limită. Mai mult, concurenta pare să fie la un pas de a pleca acasă. Iată de fapt ce s-a întâmplat în respectiva emisiune.

Raluca Dumitru și Ruxi au părăsit platoul „Bravo, ai stil”

De această dată, tema galei a fost „Tokyo Glam”, iar acest lucru pare că a pus-o în dificultate pe Ruxi. Ținuta acesteia i-a dezamăgit pe jurați, iar criticile primite au demoralizat-o. Tibi Clenci și Raluca Bădulescu au susținut că ținuta aleasă de Ruxi nu se potrivește cu tema, fapt ce a făcut-o pe concurentă de izbucnească.

Ruxi a spus că se află la capătul puterilor, că nu mai are motivație și consideră că a demonstrat suficient până acum. Mai mult, aceasta a susținut că este gata să părăsească emisiunea. Cu toate acestea, declarația lui Ruxi i-a înfuriat pe jurați, care au dat un răspuns pe măsură.

„Dacă eram pe dramă, făceam crize. Nu sunt pe dramă, doar mi-am spus niște păreri când sunt întrebată. Sunt de 5 luni aici și consider că am dat foarte mult timp și energie acestei emisiuni și am dreptul să spun că nu mai vreau să dau energie și timp. (…) De mâine pot să plec”, a spus Ruxi.

„Ia-ți poșeta și pleacă acasă”

Însă atitudinea concurentei i-a deranjat pe jurați, care au taxat-o imediat. Aceștia nu s-au arătat impresionați de „scuzele” cu care a venit Ruxi și au reacționat imediat. Raluca și Maurice Munteanu s-au înfuriat, explicându-i că decizia este numai a ei și că absolut toți jurații au fost corecți cu toate fetele din platou.

„Care-i problema? Că te simți încolțită? Că a muncit prea mult și nu e răsplătită? Ți s-a zis că ești cea mai mișto, ai fost în topul clasamentului. Ce ai vrea, să îți punem o fundă, să îți dăm un cec de un milion de euro?! Dacă consideri că ai făcut tot ce ai putut, ia-ți poșeta și pleacă acasă. Să ne simțim noi prost, că ce? E competiție până la urmă. Cine a spus în viață că lucrurile mișto se obțin repede? Orice e greu”, a fost replica lui Maurice Munteanu.

Un nou conflict între Viviana Sposub si Raluca Dumitru

Însă problema cu Ruxi nu ar fi singulară deoarece în ediția de miercuri a emisiunii, spiritele se încing din nou. Numnai că de această dată protagonistele vor fi Raluca Dumitru și Viviana Sposub.

„Nu cred că aici ar trebui să ne vorbim într-un fel și după aia când se închid camerele, să fim altfel”, a precizat iubita lui George Burcea.

Însă, reacția Ralucăi Dumitru a fost și mai neașteptată atunci când ea și Ruxi s-au luat de brat și au părăsit platoul „Bravo, ai stil”: „Am renunțat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *