Prima pagină » Cultural » Raluca Dumitru se bucură de succes la vârsta marilor împliniri. Cine este iubitul frumoasei vedete

Raluca Dumitru se bucură de succes la vârsta marilor împliniri. Cine este iubitul frumoasei vedete

05 sept. 2022, 09:00, 2 ,
în Cultural

Una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, Raluca Dumitru, se bucură de succes la vârsta marilor împliniri. Fosta asistentă tv câștigă sume impresionante din activitatea în mediul online, iar în viața privată se declară o femeie fericită. Dincolo de lumina reflectoarelor, Raluca Dumitru este extrem de discretă când vine vorba de planul amoros. Puțini sunt cei care știu cine este iubitul frumoasei vedete.

Raluca Dumitru se bucură de celebritate la o frumoasă vârstă

Raluca Dumitru este o prezență răvășitoare la evenimentele mondene. Vedeta în vârstă de 35 de ani arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Fosta asistentă tv s-a făcut remarcată de la primele apariții tv. Aceasta a participat la numeroase show-uri de televiziune, iar pe rețelele de socializare se bucură de un număr impresionant de urmăritori.

Vedeta are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară mai fericită ca oricând alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Dincolo de lumina reflectoarelor, Raluca Dumitru este extrem de discretă și își ține planul personal departe de ochii curioșilor. Aceasta formează un cuplu cu nimeni altul decât fostul ei coleg de emisiune, Răzvan Botezatu. Deși la început cei doi au ascuns relația, ulterior au recunoscut că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună.

Raluca Dumitru are un trecut amoros tumultuos, care a propulsat-o în atenția publicului. Fosta asistentă tv de la Antena Stars s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, unul dintre ei fiind nepotul lui Gigi Becali. În prezent, Raluca Dumitru și-a găsit fericirea alături de Răzvan Botezatu, care o răsfață mereu.

Vedeta face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene, iar pe rețelele de socializare își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze incendiare. Și frumoasa Vica Blochina a încins imaginația multora în tinerețe. Vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați faimoși din showbiz-ul autohton, fiind una dintre cele mai curtate femei din România.

O altă vedetă care se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor este Mihaela Rădulescu. Aceasta se mândrește cu un corp de zeiță și pozează sexy ori de câte ori are ocazia.

Ce spune vedeta despre bărbatul care i-a cucerit inima

Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au fost mai întâi colegi de emisiune, buni prieteni, apoi și-au dat seama că se iubesc. La început aceștiacau ascuns relația de ochii curioșilor, însă ulterior au recunoscut că se iubesc.

În prezent, Raluca Dumitru și partenerul ei nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre ori de câte ori au ocazia și se răsfață în vacanțe de lux. Fosta asistentă tv a vorbit recent despre bărbatul din viața ei.

,,Mă susține, mă încurajează, îmi dă sfaturi care contează foarte mult. Ăsta e secretul. La 20 de ani eram mai geloasă, dar acum nu prea. Dacă aș simți ceva, aș fi. Nu mi-ar conveni ca cineva să vină la gâtul lui și să sară. Atunci aș deveni geloasă. Dacă nu aș avea motive, nu aș fi. Înainte puteam avea dacă aveam 20 de ani, la 35 de ani, nu mai e așa. (…)

O relație este un compromis ca să meargă lucrurile. Înainte eram mult mai pretențioasă, acum nu. El face mereu gesturi, îmi pregătește o cină romantică. Îmi place să gătesc sănătos, mereu încerc să îl surprind de fiecare dată când am ocazia. Sunt lucruri normale. Sunt gesturi tandre, de iubire. La căsătorie nu mă mai gândesc, nu mai visez. Nu mă mai văd mireasă. E mult mai important să te înțelegi bine.”, a declarat vedeta tv.

La vârsta de 35 de ani, Raluca Dumitru are o carieră de succes, iar în viața privată radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde postează fotografii în ipostaze provocatoare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`