Prima pagină » Cancan ultimă oră » Raluca Dumitru, revedere emoționantă cu bunicii, la un an de când i-a văzut ultima oară: „Te-am văzut, nu dormeam noaptea pentru tine…”

Raluca Dumitru, revedere emoționantă cu bunicii, la un an de când i-a văzut ultima oară: „Te-am văzut, nu dormeam noaptea pentru tine…”

05 sept. 2021, 14:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Faimoasa le-a făcut o vizită bunicilor la Iași, după ce un an întreg nu a reușit să ajungă la ei.

Raluca Dumitru a demonstrat la Survivor că este o fire puternică  și poate face față oricărei provocări. Cu toate acestea, când vine vorba de familie, vedeta nu-și poate stăpâni emoțiile și își scoate la suprafață latura mai puțin cunoscută de cei care o privesc din fața micilor ecrane.

Recent, faimoasa le-a făcut cunoștință urmăritorilor din mediul online cu bunicii săi, pe care i-a vizitat după un an în care nu i-a mai văzut deloc.

Raluca Dumitru, întâlnire emoționantă cu bunicii

Lunile petrecute în Dominicană a făcut-o pe Raluca Dumitru să-și dea seama cât de important este să petreacă cât mai mult timp alături de familia ei.

Așadar, după un an în care nu a putut să ajungă deloc la Iași, acolo unde locuiesc bunicii ei, bruneta a decis că este momentul să îi viziteze pe cei care au avut grijă de ea cât timp a fost mică. Întâlnirea dintre faimoasă și bunici a fost una plină de emoții, mai ales că bătrânii își așteptau cu nerăbdare nepoata:

„- Ce faci tataie, iți era dor de mine?

– Da, da’ de când…nu de acum, mai demult..

– Dar m-ai văzut la Survivor, nu?

– Te-am văzut, nu dormeam noaptea pentru tine..

– Și nu te-ai săturat cât te-ai uitat acolo la Survivor? Vin o dată pe an la dumneata, dar ar trebui să vin mai des, nu?

– Da, și-o să mai vii!”, a fost conversația Ralucăi cu bunicul ei, postată pe Instagram.

Raluca Dumitru, despre năzbâtiile pe care le făcea în copilărie

Vizita la Iași, acolo unde locuiesc bunicii ei, i-a prins foarte bine Ralucăi Dumitru, căci a depănat multe amintiri din copilărie.

Vedeta le-a dezvăluit fanilor că făcea multe nazbâtii când era mică și chiar a pus-o odată pe bunica ei într-o situație dificilă când a călătorit cu trenul, căci nu a vrut să mintă în privința vârstei pe care o avea:

„- Mamaie, am fost cuminte?

-N-ai fost cuminte, ai fost obraznică!

– Ce făceam eu când eram mică?

– Ai dat mâța prin foc, pe tren m-ai făcut de baftă…

– De ce? Mi-ai spus să spun că sunt mai mică?

– Eu voiam să spui că ești mai mică, ca să nu plătești biletul.. și tu ai spus drept: ‘Eu am 7 ani!’

– Eu nu mint, adică eu eram sinceră de mică. Per total, am fost o nepoată cuminte.

– Aproape cumsecade ai fost, crimă de obraznică!”, au povestit bunicii Ralucăi, întrebați de tânără cât de cuminte era atunci când era copil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *