Prima pagină » Cancan ultimă oră » Raluca Dumitru, fostă concurentă la Survivor România, face dezvăluiri despre experiența traumatizantă pe care a trăit-o

Raluca Dumitru, fostă concurentă la Survivor România, face dezvăluiri despre experiența traumatizantă pe care a trăit-o

01 aug. 2021, 20:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Raluca Dumitru, noi declarații pe rețelele de socializare. Ce spune fosta Faimoasă despre perioada petrecută în show-ul de supraviețuire.

Raluca Dumitru a reușit, în cele 10 săptămâni petrecute la Survivor România, să căștige admirația fanilor, iar odată cu ieșirea ei din competiție, telespectatorii fideliau vrut să știe toate detaliile în ceea ce privește șederea ei în cadrul emisiunii fenomen de supravițuire. Întrebările continuă să curgă ca o avalanșă chiar și acum, la câteva săptămâni după încheierea competiției care a ținut cu sufletul la gură în fața ecranelor sute de mii de români.

Fosta Faimoasă nu vrea ca urmăritorii ei de pe rețelele de socială să aibă în continuare nedumeriri, așa că nu vrea să-i dezamăgească și încearcă de fiecare dată să le satisfacă toate curiozitățile.

Ce spune Raluca Dumitru despre perioada petrecută în Republica Dominicană

Fosta Faimoasă ține tot timpul legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare și nu trece o zi fără ca ea să posteze ceva în online. De asemenea, nu este nimic ieșit din comun faptul că organizează pe pagina ei sesiuni de întrebări și răspunsuri, căci vrea să fie într-un dialog constant cu internauții.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu puțin timp. Ea le-a oferit urmăritorilor ei șansa de a pune o întrebare, iar ea să le răspundă imediat. Bineînțeles că mai toate curiozitățile au fost legate de șederea ei la Survivor România, chiar dacă show-ul de supraviețuire s-a terminat în urmă cu câteva săptămâni. Fanii vor să știe în continuare părerea ei sincere despre experiența din jungla din Dominicană.

Raluca Dumitru  a dezvăluit că au fost momente în care simțea că nu mai poată să facă față foamei puternice care pusese stăpânire pe ea, însă nu poate clasifica experiența ca fiind una traumatizantă, ci mai degrabă doar dificilă. Privind în spate, fosta Faimoasă nu regerată că a acceptat provocarea de a trăi în junglă.

„Nu, nu a fost o experiență traumatizantă, a fost o experiență mișto, pot să spun că a fost și o experiență grea. Am avut perioade în care pur și simplu nu mai rezistam, pentru că cu aveam de mâncare când pierdeam la jocuri, dar per total a fost foarte bine”, a dezvăluit fosta Faimoasă pe rețelele de socializare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *