Prima pagină » Cancan » Raluca Dumitru câștigă teren la „Bravo, ai stil”. Frumoasa brunetă a participat și la Survivor

Raluca Dumitru câștigă teren la „Bravo, ai stil”. Frumoasa brunetă a participat și la Survivor

09 dec. 2021, 11:57,
în Cancan

Raluca Dumitru este una dintre noile concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil” după ce a participat și la Survivor România 2021. Bruneta în vârstă de 35 de ani se consideră o persoană ambițioasă și susține că mereu a reușit ce și-a propus în viață. Dacă în vară ea a fost eliminată de la Survivor, acum Raluca Dumitru s-a clasat prima la show-ul de fashion.

Raluca Dumitru este o fostă asistentă TV de la Antena Stars care în prezent se află sub contract cu postul Kanal D, concurând în show-urile acestora. Frumoasa brunetă care este în prezent antreprenor și vlogger spune că încă din adolescență a cochetat cu modellingul, astfel ajungând în televiziune. Totodată, vedeta a colaborat pentru mai multe emisiuni din diferite trusturi, dar a făcut și numeroase ședințe foto. În plus, a apărut și în reclame dar și în videoclipuri. Dintre artiștii cu care a colaborat îi amintim pe Narcotic Sound and Christian D, Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL, BUG Mafia ori Cristina Rus.

Raluca Dumitru, figură frumoasă la „Bravo, ai stil”

Recent a avut loc o nouă ediție incendiară a emisiunii „Bravo, ai stil”, în urma căreia Raluca Dumitru a ajuns în centrul mai multor discuții. Astfel, frumoasa brunetă a răbufnit după ce le-a întrecut în clasament pe Ruxi Opulența, dar și pe prietena ei, Viviana Sposub, iubita lui George Burcea. Raluca Dumitru a promis că de acum înainte va fi o amenințare puternică pentru colegele ei de breaslă.

Totuși, nici focoasa Viviana nu se lasă mai prejos și declară că indiferent cine va fi pe primul loc, vrea și ea să fie acolo. Dincolo de toate acestea, Raluca Dumitru a avut un moment de sinceritate în care a vrut să dezvăluie tot ce are pe suflet. Bruneta a recunoscut că ea este o persoană radicală, foarte sinceră și directă. Și tocmai din acest motiv, telespectatorii pot interpreta greșit adevăratul ei caracter.

Cum s-a descurcat Raluca Dumitru la Survivor

Raluca Dumitru Survivor

Frumoasa brunetă a participat la Survivor deoarece îi place tot ce este nou și periculos

De mic copil, vedeta și-a dorit să fie la televizor sau să lucreze în televiziune, iar visul i s-a îndeplinit. Raluca Dumitru recunoaște că și-a dorit să trăiască experiența Survivor pentru că îi place tot ce este nou și periculos în același timp. Având o personalitate puternică, Raluca a acceptat să își testeze limitele în Republica Dominicană. Astfel, ea a avut parte de toată susținerea celor dragi și era convinsă că va ajunge cât mai departe în cadrul competiției.

Raluca Dumitru s-a numărat printre ultimii veniți la Survivor România 2021. Încă de la început, ea s-a acomoda în competiție și a încercat să dea tot ce este mai bun pentru a-și ajuta echipa. Totuși, ea a fost implicată în conflicte cu unii dintre coechipieri, însă răutațile celor din jur nu au dezarmat-o. Și totuși, drumul la Survivor s-a încheiat pentru Raluca Dumitru în urma consiliului de eliminare din 13 iunie 2021. Ea a părăsit competiția după ce a fost nominalizată spre eliminare de Elena Marin, favorita publicului.

În altă ordine de idei, Raluca Dumitru și-a revenit după decepția suferită la Survivor, iar acum se descurcă onorabil la „Bravo, ai stil”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`