Raluca Dumitru, apariții nud pe rețelele de socializare. Cum a ajuns frumoasa vedetă să aibă succes în televiziune

04 mart. 2022, 12:45
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, Raluca Dumitru, a surprins recent cu apariții nud pe rețelele de socializare. Aceasta este o prezență răvășitoare la evenimentele mondene, iar în mediul online are un număr impresionant de urmăritori. Raluca Dumitru este un personaj cunoscut în spațiul public autohton, remarcându-se la mai multe emisiuni celebre. Iată cum a ajuns frumoasa vedetă să aibă succes în televiziune.

Raluca Dumitru, ipostaze nud pe rețelele de socializare

Raluca Dumitru se bucură din plin de celebritate, fiind prezentă la mai multe show-uri de televiziune. Vedeta s-a remarcat la competiții de succes precum ,,Survivor România” și ,,Bravo, ai stil! Celebrities”, iar aparițiile provocatoare au atras atenția publicului.

Fosta asistentă tv a făcut furori încă de la primele apariții în lumea mondenă. Aceasta a pozat în revista Playboy, s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri și a fost de câteva ori protagonista unor controverse.

Recent, frumoasa vedetă și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze nud. Raluca Dumitru este posesoarea unui corp de invidiat și a unei siluete perfecte, așa că nu ezită să se afișeze în ținute sexy ori de câte ori are ocazia.

Aceasta a făcut furori și la debutul în televiziune cu un pictorial în care apare goală. O altă vedetă care s-a fotografiat nud și a atras privirile tuturor este celebra cântăreață Lidia Buble. Tânăra artistă pune pe jar inimile bărbaților cu fotografii incendiare și ținute îndrăznețe.

Și fosta asistentă tv Daniela Crudu a pozat goală, la fel ca frumoasa actriță Alina Chivulescu, care a apărut în câteva scene nud la începutul carierei sale artistice.

În prezent, Raluca Dumitru se bucură de celebritate și își surprinde admiratorii cu fotografii extrem de sexy. Vedeta arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv.

Ce spune frumoasa vedetă despre succesul în televiziune

Raluca Dumitru se bucură de un real succes în televiziune. Aceasta a fost asistentă tv, prezentatoare, concurentă la mai multe emisiuni, a cochetat cu modellingul și a apărut în câteva videoclipuri ale unor artiști celebri.

Extrem de ambițioasă, aceasta a dorit să ajungă celebră și să fie apreciată de public. Raluca Dumitru a acceptat mereu provocările din plan profesional, fiind dornică să se remarce la fiecare show de televiziune.

Pasionată de modă, vedeta a participat cu mult entuziasm și la celebra emisiune ,,Bravo, ai stil! Celebrities”, această experiență fiind una inedită pentru frumoasa Raluca Dumitru.

,,Pentru mine, „Bravo, ai stil!” este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace.”, a declarat vedeta tv.

Dincolo de succesul pe plan profesional, Raluca Dumitru este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să își țină viața sentimentală departe de ochii curioșilor, fapt care a atras atenția fanilor ei. Mai mult, aceasta a vorbit de puține ori despre iubitul ei sau despre bărbații cu care a avut o relație.

,,Eu sunt oricum foarte discretă cu viața mea sentimentală, îmi place să păstrez doar pentru mine viața mea sentimentală.”, a precizat aceasta.

În prezent, Raluca Dumitru are un iubit misterios, un prosper om de afaceri, dar nu dorește să spună mai multe despre povestea lor de dragoste. Recent, cei doi au fost într-o vacanță, iar vedeta a postat fotografii incendiare.

Aceasta se bucură din plin de succes și are chiar propria afacere care îi aduce venituri considerabile.

,,Lucrez la colecția magazinului meu online. Și am campanii publicitare în desfășurare pe Instagram.”, a dezvăluit fosta asistentă tv.

Raluca Dumitru a făcut furori în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Frumoasa vedetă este extrem de activă în mediul online și are un număr impresionant de urmăritori.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *