Prima pagină » Cancan » Raluca Dumitru a intrat în conflict cu Viviana Sposub. Amna a intervenit între ele

Raluca Dumitru a intrat în conflict cu Viviana Sposub. Amna a intervenit între ele

23 dec. 2021, 10:48,
BZI.ro, în Cancan

De curând, Raluca Dumitru a intrat într-un conflict cu Viviana Sposub, cu toate că pentru o perioadă cele două s-au susținut reciproc. Mai mult, după ce s-au încins spiritele la „Bravo, ai stil”, până și Amna a intervenit între cele două. Se pare că toate aceste tensiuni au apărut mai ales după eliminarea Nicoletei Dragne.

Conflictele dintre concurentele de la „Bravo, ai stil” sunt tot mai dese. După eliminarea Nicoletei Dragne, noi tensiuni au apărut în show-ul de modă. Viviana Sposub și Raluca Dumitru au ajuns la cuțite, după ce o perioadă lungă de timp au arătat că se susțin în competiție și în afara ei. Între cele două s-a produs o ruptură după ce Viviana Sposub a nominalizat-o spre eliminare pe Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru, în conflict cu Viviana Sposub

În cea mai recentă ediție a show-ului de fashion, în dicuțiile dintre Raluca și Viviana a intervenit și artista Amna. Cântăreața a fost deranjată de comportamentul Ralucăi Dumitru, iar între cele două au avut loc mai multe replici acide. Totul ar fi pornit de la un loc de parcare, iar artista blondă nu a vrut să rămână mai prejos.

Raluca Dumitru: „Stiu că am greșit cu acel loc de parcare. Nu trebuia să o pun nici pe Amna să își mute mașină și nici să-i spun Mellinei.”
Amna: „Aici nu te poți preface, e ca și pe insula. Mori de somn, mori de oboseala și îți dai arama pe față. N-ai cum să te prefaci orice ai fi tu. Plus că atunci când a plecat Nicoleta și-a cam dat seama că a cam rămas singură pe segmentul ăla pentru că din ce stiu Nico avea clinciuri cu Viviana, dar Raluca în fiecare zi a avut ceva cu câte cineva. La Raluca nu mă așteptam pentru că o știam de cel mai mult timp dintre fete și cumva ți se pare că oamenii te tratează cum îi tratezi tu, dar ei te tratează cum vor ei. Eu tratez pe toață lumea cu respect. Nu poți să vii să faci legea parcărilor”.

Ce reacție a avut Raluca Dumitru după nominalizarea spre eliminare

Mai mult, în gala eliminatorie, Raluca Dumitru a fost nominalizată spre eliminare de „prietena” ei, nimeni alta decât iubita lui George Burcea, Viviana Sposub. Pe chipul vedetei a fost vizibil șocul atunci când și-a auzit numele. Astfel, drept răspuns, Raluca Dumitru i-a întors nominalizarea.

„Sincer, eu nu mă așteptam ca Viviana să mă nominalizeze, am rămas la fel de surprinsă ca și voi, pentru că dacă am renunțat la alianță, nu înseamnă că am renunțat și la promisiuni. Nu vreau să-mi dau cu părerea despre acest lucru, dacă Viviana a profitat sau nu de prietenia mea, eu vă las pe voi să decideți asta, uitați-vă în continuare la «Bravo, ai stil», urmăriți toate discuțiile care au loc între mine și ea”, a spus Raluca Dumitru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *