Prima pagină » Cancan » Raluca Diaconu are o poveste de viață impresionantă. Ce secrete ascunde sora celebrei Theo Rose

Raluca Diaconu are o poveste de viață impresionantă. Ce secrete ascunde sora celebrei Theo Rose

03 feb. 2022, 09:31,
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa artistă Raluca Diaconu are o poveste de viață impresionantă. Dacă sora acesteia, îndrăgita Theo Rose, este mereu în atenția publicului, Raluca Diaconu este o prezență discretă în spațiul public. Interpreta de folclor are o relație deosebită cu sora ei, care a ajutat-o să depășească momentele dificile din plan personal. Iată ce secrete ascunde sora celebrei Theo Rose.

Raluca Diaconu, artista cu o poveste de viață impresionantă

Sora frumoasei Theo Rose, Raluca Diaconu, a avut parte de multe încercări în viața privată. Artista are o carieră de succes în muzică, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară. Mai mult, tânăra interpretă este moderatoarea unei emisiuni de folclor, remarcându-se de la primele apariții pe marile ecrane.

Dincolo de celebritatea de care se bucură și de succesul pe plan profesional, Raluca Diaconu are o poveste de viață surprinzătoare. Frumoasa artistă a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un divorț dureros, iar despărțirea de fostul partener de viață a afectat-o enorm pe aceasta.

Se pare că susținerea familiei a ajutat-o pe Raluca Diaconu să depășească momentele grele din viața sa, mai ales sora ei, Theo Rose.

Raluca Diaconu a divorțat de soțul ei în 2019, după o căsnicie de 11 ani. La vremea respectivă, artista a dorit să păstreze discreția, însă ulterior aceasta a vorbit deschis despre cea mai mare suferință din viața ei.

,,În cazul meu divorțul a fost un act de curaj și un act de împăcare cu mine însumi. Am realizat că nu mai puteam. Trăiam în trecut și în viitor și nu îmi mai amintesc multe din perioada aia. Merit tot ce este mai bun. Vreau să fie autentic totul.”, a declarat sora lui Theo Rose.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care are o biografie surprinzătoare este Iuliana Tudor. Frumoasa artistă și prezentatoare tv a avut parte de multe provocări pe plan personal și profesional și a făcut multe sacrificii pentru a avea o carieră de succes.

Printr-un divorț dureros a trecut și Diana Bart, care în prezent nu mai păstrează legătura cu fostul partener de viață. Un alt artist care a trecut prin două căsnicii eșuate este carismaticul Andrei Ștefănescu. Acesta păstrează legătura cu fosta soție, Antonia, de dragul băiețelului lor.

Detalii surprinzătoare din viața privată a frumoasei artiste

Surorile Raluca Diaconu și Theo Rose au o relație extrem de apropiată. Acestea se susțin mereu atât în viața privată, cât și în carieră. Cele două au mai multe piese de folclor, iar colaborarea lor a fost extrem de apreciată de publicul autohton.

Spre deosebire de Theo Rose, Raluca Diaconu este discretă când vine vorba de viața ei privată. Artista a vorbit de puține ori despre momentele dificile prin care a trecut și despre divorțul care a marcat-o. Cu toate acestea, sora lui Theo Rose a depășit acea perioadă grea și s-e reinventat pe plan personal și artistic.

Deși a fost la un pas de depresie, Raluca Diaconu a avut-o alături pe sora ei celebră, care a încurajat-o să meargă mai departe. Frumoasa interpretă de folclor a recunoscut că un timp a fost nevoită să lupte cu propriile temeri pentru a putea trece peste despărțirea durerosă.

,,Mi-a trebuit un timp în care să fiu doar eu cu mine, să văd ce e în neregulă cu mine, unde a început! Am reușit să aflu eu singură, m-am apucat să citesc foarte multe cărți de dezvoltare personală, de spiritualitate!”, a precizat cântăreața de muzică populară.

În ultima perioadă, Raluca Diaconu este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde lansează tot felul de provocări pentru fanii ei. Recent, aceasta s-a afișat complet nemachiată, spre încântarea internauților care au avut numai cuvinte de laudă pentru sora lui Theo Rose.

Frumoasa artistă Raluca Diaconu, sora celebrei Theo Rose, are o carieră de succes și o poveste de viață impresionantă. Interpreta de folclor a trecut peste momentele grele din plan personal, iar în prezent se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *