Prima pagină » Titlurile zilei » Raluca Cozma este de negăsit, iar filmul dispariției este unul straniu. Femeia din Iași a plecat din casă și nu a mai fost văzută niciodată: „A fost extrem de ciudat ce s-a întâmplat” – FOTO

Raluca Cozma este de negăsit, iar filmul dispariției este unul straniu. Femeia din Iași a plecat din casă și nu a mai fost văzută niciodată: „A fost extrem de ciudat ce s-a întâmplat” – FOTO

21 iun. 2024, 02:00, 2 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

Dispariție misterioasă la Iași, o femeie din Pașcani este de negăsit. Raluca Cozma a plecat dimineață spre locul de muncă, însă nu a mai ajuns niciodată

Pe data de 18 iunie 2024, o femeie de 41 de ani, din municipiul Pașcani, a dispărut în mod subit după ce a plecat de acasă spre muncă. Raluca Cozma a fost surprinsă de camerele de supraveghere din oraș, însă ulterior nu a mai fost văzută de nimeni. Acum, autoritățile și familia sunt în căutarea femeii și speră că va fi găsită.

Dispariție stranie a unei femei din Iași

Marți, 18 iunie 2024, era o zi normală pentru soții Cozma, din municipiul Pașcani. După ce s-a pregătit să plece la muncă, Raluca Cozma a ieșit pe ușă și nu a mai fost văzută de atunci. Totul a pornit după ce colegii acesteia au anunțat că nu a mai ajuns acolo. Alexandru Cozma, soțul Ralucăi, și-a dat seama că este ceva ciudat și a plecat în căutarea ei.

„Marți (n.r. – 18 iunie 2024) dimineață, soția mea a plecat de acasă spre muncă, doar că nu a mai ajuns niciodată acolo. M-a sunat cineva să-mi spună că nu a ajuns și nu înțelegeam ce se întâmplă. Am descoperit că nu și-a luat nimic la ea de acasă, nici măcar telefonul sau portofelul și pur și simplu a plecat. A fost extrem de ciudat, deoarece acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată, nu îi stă în fire să facă așa ceva. Eu nu am apucat să vorbesc cu ea în acea dimineață, înainte să plece”, povestește Alexandru Cozma, soțul femeii dispărute.

Femeia urma și un tratament psihiatric, însă nu a mai avut astfel de incidente în trecut. La câteva minute după ce a plecat de acasă, Raluca a fost surprinsă de camerele de supraveghere din oraș, însă ulterior a dispărut de tot.

„Într-adevăr, ea era sub tratament psihiatric de ceva timp, însă nu a dat vreun semn până acum că ar fi probleme, astfel că nu m-am gândit niciodată că s-ar putea întâmpla așa ceva. Imediat după ce mi-am dat seama că a dispărut, am reușit să găsim niște imagini de pe o cameră de supraveghere, la 15 minute după ce a plecat, cu ea pe străzile din oraș. Era îmbrăcată într-un tricou verde deschis, blugi albaștri și încălțăminte sport roz. După care nu am mai găsit nicio urmă, de parcă s-ar fi evaporat. Nu pot să-mi explic cum nimeni nu a văzut nimic într-un oraș”, a mai spus Alexandru Cozma.

Familia nu și-a pierdut speranța

Familia speră că Raluca este teafără și că va fi găsită în cele din urmă. Acasă, o așteaptă o fetiță de câțiva ani și soțul ei, care speră la fiecare oră să primească o veste bună.

„Au fost niște informații că ar fi fost văzută în Iași, prin cartierul Tătărași, însă nu s-a confirmat nimic, încă este de negăsit. Împreună avem o fetiță și sperăm că va fi găsită nevătămată și va veni din nou acasă. Poliția ne-a asigurat că face tot posibilul să o caute, sper că totul va fi bine”, a încheiat Alexandru Cozma.

Oricine are informații despre persoana dispărută poate să apeleze la 112 sau să meargă la o unitate de poliție.

„La data de 18 iunie 2024, Poliția Municipiului Pașcani a fost sesizată cu privire la faptul că, la aceeași dată, numita Cozma Elena Raluca, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Pașcani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. La momentul plecării, era îmbrăcată cu un tricou verde deschis, adidași roz și blugi albaștri. Semnalmente: 1,65 m înălțime, 85 kg, ochi căprui, păr brunet. Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, a transmis IPJ Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
02 septembrie 2024
02 septembrie 2024