Prima pagină » Cancan » Raluca Bădulescu stă cu chirie într-un apartament extravagant. „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

Raluca Bădulescu stă cu chirie într-un apartament extravagant. „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

02 mai 2024, 14:50,
BZI.ro, în Cancan

Jurată de la „Bravo, ai stil!”, Raluca Bădulescu, stă cu chirie într-un apartament extravagant, dar și-ar dori să-l cumpere. Vedeta a recurs la această soluție deoarece are locuința în renovare, perioadă care durează de mai bine de jumătate de ani. Cât despre apartamentul Ralucăi Bădulescu, acesta este situat în zona de nord a Capitalei, în Pipera.

Raluca Bădulescu, în vârstă de 49 de ani, s-a filmat în apartamentul în care stă cu chirie, iar imaginile s-au viralizat în mediul online. Jurata de la „Bravo, ai stil!” are locuința în renovare de ceva vreme, așa că s-a mutat, temporar, într-un apartament din zona de nord a Bucureștiului, în Pipera, potrivit Unica.

Raluca Bădulescu stă cu chirie într-un apartament extravagant

Raluca Bădulescu a răspuns provocării unui TikToker și a mărturisit cât este chiria apartamentului în care stă și i-a prezentat acestuia cum arată casa.

 

@edivasile_Raluca Badulescu isi prezinta casa. Wow

♬ sunet original – Edi Vasile

„Chiar plătesc chirie, pentru că îmi redecorez casa de vreo șapte luni de zile, 1.300 de euro pe lună”, i-a spus Raluca Bădulescu tânărului care a fost apoi curios să vadă cum arată locuința.

Prima cameră pe care vedeta de la Kanal D a prezentat-o a fost dormitorul, iar marea uimire a TikTokerului a fost că patul este rotund. Apoi a aflat că unul dintre covoarele din dormitor este din piele de ponei.

Întrebată dacă va mai face parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!”, Raluca Bădulescu a dezvăluit că da și că este nerăbdătoare să înceapă noul sezon al show-ului. Bădulescu a povestit apoi despre Cătălin Botezatu că este prins cu prezentările de modă în străinătate și cu greu mai găsește timp și pentru alte proiecte.

„Așteptăm cu nerăbdare să înceapă sezonul nou (n.r. – de Bravo, ai stil!). Sunt (n.r. – în juriu) cu Maurice Munteanu, Alex Bagiu, Ilinca Vandici – prezentatoare. Botezatu are foarte multe prezentări în străinătate. Pe Botezatu cred că îl văd două zile pe lună, din când în când, între Viena, Dubai, Paris, Londra, America”, a explicat Raluca Bădulescu în timp ce făcea turul casei.

Ar vrea să cumpere apartamentul în care stă cu chirie

Dressingul vedetei nu este complet, multe dintre articolele vestimentare aflându-se în casa aflată în renovări, dar conținea câteva haine din blană, estimate la peste 7.000 de lei, dar și câteva colecții de pantofi de lux.

Bucătăria Ralucăi este micuță, dar cochetă și frumos amenajată. Iar livingul este mare și amenajat în stil retro, cu o canapea, două fotolii și un televizor. Apartamentul are și o terasă spațioasă.

„Eu am televizor și merge în casă singur ca să fie o atmosferă. (…) Dacă nu aș mai cumpăra acarete aș putea să cumpăr și casa asta. Dar pe cealaltă parte de ce să stau în două case? Adică dacă aș lua și casa asta, care îmi place la nebunie, aș sta și aici, aș sta și la mine, unde să stau mai întâi?”, a mai explicat vedeta.

Cu toate acestea, mulți internauți au fost uimiți că o vedetă ca Raluca Bădulescu stă cu chirie.

„Chirie? Chiar credeam că vedetele au casele lor!”; „O femeie de nota 10!”; „Eu voiam să-i văd hainele!”; „Te iubim, regina supremă!”, i-au transmis câțiva dintre fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *