Prima pagină » Cancan » Raluca Bădulescu, ședință foto controversată, la 50 de ani. Cum s-a pozat în baie

Raluca Bădulescu, ședință foto controversată, la 50 de ani. Cum s-a pozat în baie

29 aug. 2024, 12:35,
Cezar Bulgaru în Cancan

Raluca Bădulescu a realizat o ședință foto controversată, la 50 de ani. Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!”, mândră de silueta ei suplă, iubește să fie surprinsă în ipostaze sexy și să posteze fotografiile online. Vedeta de televiziune, în vârstă de 49 de ani, generează frecvent reacții mixte legate de ținutele pe care le alege.

Unii dintre fanii ei o laudă pentru naturalețea sa, în timp ce alții consideră că se expune prea mult.

Raluca Bădulescu, ședință foto controversată

Raluca Bădulescu, cunoscută și sub numele de „Regina Regească”, așa cum și-a spus singură, este o figură constantă pe rețelele sociale. În seara precedentă, vedeta de la Kanal D a postat pe Instagram mai multe imagini cu ea purtând o rochie aurie cu tăieturi.

Imaginile au adunat aproape 5000 de like-uri și mai mult de 100 de comentarii în mai puțin de 24 de ore de la publicare. Majoritatea fanilor Ralucăi au lăudat-o pentru figura ei elegantă și pentru atitudinea atrăgătoare și plină de încredere.

„Te invidiez pentru cum arăți! Ești superbă!”, a comentat cineva. „Superbă ținută!”, a scris altcineva.

Rochia aurie pe care o poartă Raluca Bădulescu este creată de un designer român. Alte rochii semnate de aceeași designer au fost îmbrăcate de Elena Gheorghe, Andreea Bălan și Andra Măruță, alături de alte celebrități din România.

Raluca Bădulescu și-a făcut cont pe OnlyFans

Raluca Bădulescu, extravaganta jurată de la „Bravo, ai stil”, și-a deschis cont pe platforma OnlyFans, unde postează imagini provocatoare.

Într-o postare pe contul de Instagram, vedeta le explică fanilor ce vor găsi pe profilul său de pe celebra platformă pentru adulți. Pentru accesul la conținutul său, vedeta percepe o taxă de 7,5 dolari, adică aproximativ 34 de lei. Pe lângă pozele și filmulețele incitante, Raluca promite și conversații private în care doar cei doi participanți știu ce se întâmplă.

Băduleasca se prezintă ca o divă din filmele pentru adulți, abordând teme precum jocuri de putere, plăcere, dominare și supunere. Pentru a-și promova conținutul de pe OnlyFans, Raluca a postat imagini sugestive și pe Instagram.

Raluca Bădulescu nu este singura vedetă din România care recurge la această metodă de a câștiga bani. Alți artiști precum Mihai Trăistariu, Bia Khalifa, Diana Onișor, Emy Alupei și Maria Georgiana au conturi pe această platformă. Vedetele internaționale precum Tyga, Tyler Posey, Bella Thorne, Cardi B și Shea Coulee au precedat-o pe Raluca în a dezvălui părți intime pentru bani.

Recent, Raluca Bădulescu a realizat o ședință foto controversată cu care și-a uimit fanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
29 august 2024
29 august 2024