Prima pagină » Cultural » Raluca Bădulescu se menține tânără și iubește din nou. Vedeta își dorește o operație estetică la nivelul feței

Raluca Bădulescu se menține tânără și iubește din nou. Vedeta își dorește o operație estetică la nivelul feței

12 sept. 2022, 09:17,
BZI.ro, în Cultural

Celebra Raluca Bădulescu se menține tânără și iubește din nou. Vedeta a trecut peste suferințele cauzate de divorț, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de medicul Grigore Rareș Gabriel. În ultima perioadă, Raluca Bădulescu a slăbit spectaculos și a trecut prin transformări fizice uluitoare. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și își dorește o operație estetică la nivelul feței.

Raluca Bădulescu se menține tânără și arată spectaculos

Criticul de modă Raluca Bădulescu se mândrește cu o siluetă fără cusur și face furori de fiecare dată când apare în public. Vedeta a slăbit spectaculos și pozează sexy la vârsta de 47 de ani. Aceasta este adepta schimbărilor de look inedite și nu ezită să își surprindă fanii cu apariții excentrice și ținute provocatoare.

Raluca Bădulescu a ajuns să aibă o greutate de 47 de kilograme, fapt care i-a îngrijorat pe fani. Cu toate acestea, vedeta este mulțumită de modul în care arată și nu se abate de la câteva reguli stricte care o ajută să se mențină în formă.

,,Sunt fix așa cum îmi doresc, vă rog nu-mi mai luați bucuria. (…) Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare. Mie îmi plac dulciurile mult. Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată. Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce.”, a declarat vedeta tv.

În prezent, Raluca Bădulescu se bucură din plin de viață alături de iubitul ei, Rareș, și nu exclude posibilitatea de a se recăsători. Aceasta este mai fericită ca oricând și are parte de aprecierea publicului autohton, dar și a colegilor de breaslă. Vedeta își surprinde mereu fanii din mediul online, iar reacțiile internauților nu întârzie să apară. Aceasta a pozat recent fără machiaj și în ținute provocatoare.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care a trecut prin transformări fizice uluitoare este Oana Radu. Aceasta a recurs la câteva intervenții estetice după ce a slăbit foarte mult.

Ce operații estetice vrea să își facă vedeta la nivelul feței

Raluca Bădulescu a recunoscut în repetate rânduri că a apelat de-a lungul timpului la ajutorul medicilor esteticieni pentru a ajunge la forma fizică mult dorită. Creatoarea de modă a ajuns la greutatea de 47 de kilograme și este pregătită pentru o nouă operație estetică.

„Groaznic mi-e frică de bătrânețe. Simt nevoia să mă întind, să mă luminez, să mă întineresc și știe domnul doctor ce-mi trebuie. Fac botox la ochi, puține injectări cu cristale de calciu, acid hialuronic, buzele, cam atât. Eu n-am intervenții estetice majore. Le păstrăm pentru când voi avea 60 de ani. Mi le doresc, dar domnul doctor a zis să așteptăm. Eu le vreau pe toate. (…)

Trăiesc o perioadă specială a vieții mele, vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă, așa că am revenit, după destul de multă vreme, la medicul chirurg estetician Iancu Morad, care mi-a fost alături în ultimii 10 ani. El mi-a recomandat să facem Face Contouring fără operație, o intervenție care este urmată și de marile staruri de peste hotare.”, a precizat criticul de modă.

Raluca Bădulescu se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta iubește din nou și radiază de fericire alături de partenerul ei de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *