Prima pagină » Cancan » Raluca Bădulescu se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Cu ce s-a ocupat vedeta înainte să ajungă celebră

Raluca Bădulescu se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Cu ce s-a ocupat vedeta înainte să ajungă celebră

29 mart. 2022, 09:39,
BZI.ro, în Cancan

Raluca Bădulescu, jurata emisiunii ,,Bravo, ai stil!”, se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, iar pasiunea pentru modă i-a adus și mai multă celebritate. Aceasta atrage privirile tuturor cu ținutele extravagante și silueta de invidiat. În ultima perioadă, Raluca Bădulescu a trecut prin transformări spectaculoase de look, spre surprinderea tuturor.

Dincolo de celebritate și de realizările pe plan profesional, Raluca Bădulescu are o familie frumoasă de care este tare mândră și un soț devotat și grijuliu. Aceasta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață. Jurata celebrei emisiuni reușește să îmbine perfect viața de familie cu  profesia de succes. Puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat vedeta înainte să ajungă celebră.

Raluca Bădulescu a ajuns la vârsta marilor împliniri

La vârsta de 47 de ani, Raluca Bădulescu se bucură din plin de viață și se declară o femeie fericită. Cu o carieră de succes în televiziune și în lumea modei, vedeta este extrem de apreciată de public, iar aparițiile sale îndrăznețe sunt de fiecare dată remarcate.

Raluca Bădulescu a demonstrat tuturor cât este de ambițioasă și a reușit să slăbească spectaculos, iar în prezent face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

Vedeta a mărturisit că a avut parte de susținerea soțului ei, Florin Stamin. Vedeta a mai fost căsătorită cu Vali Pungă, bărbatul cu care are un băiat. După divorț, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiului lor.

În prezent, Raluca Bădulescu se bucură de celebritate și de aprecierea publicului, declarându-se o femeie împlinită și pe plan personal.

De viața de familie se bucură din plin și frumoasa prezentatoare Mihaela Călin. La vârsta de 39 de ani, știrista are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă, la fel ca Alina Pușcaș, vedeta care își ascunde vârsta și arată spectaculos. Și celebra Anna Lesko se menține în formă și pune pe jar inimile bărbaților cu aparițiile îndrăznețe și ținutele provocatoare.

Ce profesie a avut vedeta înainte să ajungă celebră

Puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat Raluca Bădulescu înainte să aibă succes în televiziune. Jurata de la ,,Bravo, ai stil!” a dezvăluit ce profesie a avut înainte de aparițiile la tv, dar și care a fost marea ei pasiune.

,,Eu am terminat Facultatea de Litere, aș fi putut fi profesoară de română și engleză, aș fi putut să lucrez la Resurse Umane. Eu am lucrat chiar în cadrul companiei naționale a petrolului ca trader de produse petroliere.

Am fost nehotărâtă! Însă toate aceste cunoștințe pe care le acumulezi în anii de liceu, în anii de facultate, toate te ajută să te dezvolți, să înțelegi altfel lumea din jurul tău, să te raportezi altfel la situațiile pe care le întâlnești. (…)

Am avut o copilărie frumoasă, o adolescență frumoasă și cred că cel mai mare vis al meu era să fiu artistă. Le adoram, în copilărie, pe Corina Chiriac și Angela Similea, așa că, într-un fel, cel mai mare vis mi s-a împlinit, cu ajutorul proiectului nostru de vis «Bravo, ai stil!», de la Kanal D.”, a mărturisit aceasta.

În prezent, Raluca Bădulescu are succes în televiziune și în lumea modei, fiind apreciată de public și de colegii de breaslă.

La vârsta de 47 de ani, Raluca Bădulescu se declară o femeie împlinită pe plan profesional, dar și în viața privată. Vedeta se bucură din plin de viață și se mândrește cu familia ei superbă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *