Prima pagină » Cultural » Raluca Bădulescu, replici dure pentru vedetele din România. ,,Femeile ar trebui să țină cont…”

Raluca Bădulescu, replici dure pentru vedetele din România. ,,Femeile ar trebui să țină cont…”

02 aug. 2023, 11:13, 1 ,
în Cultural

Raluca Bădulescu a declanșat un val de reacții după ce a avut câteva replici dure pentru vedetele din România. Aceasta a răbufnit și a spus ce o deranjează cel mai mult la femei când vine vorba de aspctul fizic. Iată ce sfaturi le-a dat Raluca Bădulescu unor femei celebre din showbiz-ul autohton.

Raluca Bădulescu, replici dure pentru vedetele din România

Raluca Bădulescu este un adevărat personaj în lumea mondenă. Aceasta este cunoscută pentru stilul vestimentar extravagant și declarațiile îndrăznețe. Recent, creatoarea de modă nu s-a putut abține și a spus că o deranjează la câteva vedete din România. Mai mult, Raluca Bădulescu a dat și sfaturi în materie de modă.

,,Încerc să nu judec, dar fără să vreau observ anumite aspecte în jurul meu. Femeile ar trebui să țină cont de partea de îngrijire, manichiură, pedichiură, vopsit, să fie impecabile. Sunt lucruri de bază. Poți purta haine impecabile, scumpe, dar dacă nu avem grijă de noi este un efort inutil. Înainte de haine trebuie să avem grijă de pielea noastră, de cum arată unghiile, părul.

În rest nu mă deranjează alte lucruri, gusturile în materie de modă diferă, nu trebuie să îmi placă mie cum se îmbracă cineva dacă acel cineva se simte bine în pielea ei. Dar îngrijirea personală contează mai mult decât hainele.”, a declarat aceasta.

La ce nu poate renunța vedeta când iese din casă

Raluca Bădulescu a recunoscut în repetate rânduri că adoră hainele și bijuteriile scumpe și nu se uită la bani când vine vorba de aspectul fizic. Vedeta a dezvăluit recent ce obiect are mereu cu ea și fără de care nu poate ieși din casă.

,,Nu ies fără telefon. Am un lanț pe care îl prind de telefon ca să îl țin la gât și unul pe care îl atașez telefonului pentru a-l prinde de mână. Să fiu sigură că nu plec fără el niciodată.

Am mereu telefonul, fardurile, șervețelele demachiante, cheile, bani cash, pentru că eu sunt pe modelul mai vechi, perii de păr, agrafe. Am o geantă în care pot băga mai multe genți. Este ca un mini geamantan. (…) Produsul fără de care nu pot trăi este tușul negru pentru ochi. De foarte multe ori fac chestii extreme pentru obiectele vestimentare care îmi plac, deja nu mai este un secret. Oricând renunț la orice pentru haine! Mănânc covrigi și beau apă. (…)

Am câteva sacouri și jachete de piele, de la Balmain, cu mărgele, cu cristale. Dar gecile reprezintă una dintre obsesiile mele… și ador sacourile.Multe dintre ele le țin acolo, nu le port. Chiar am spus că o să le fac o vitrină, iar, ca accesorii, pe primul loc, sunt pantofii, pe care nu îi port tot timpul, sunt repetitivă în purtarea anumitor perechi. Dar sunt multe persoane, nu neapărat publice, în România, care au piese mult, mult mai scumpe decât ale mele.”, a mărturisit ea.

Raluca Bădulescu a spus ce o deranjează cel mai mult la unele vedete, când vine vorba de vestimentație. Aceasta a dat și câteva sfaturi, sancționând femeile care nu sunt atente la aspectul fizic.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *