Prima pagină » Cancan » Raluca Bădulescu, prea vulgară pentru unii internauți. Cum s-a pozat într-o parcare subterană

Raluca Bădulescu, prea vulgară pentru unii internauți. Cum s-a pozat într-o parcare subterană

04 apr. 2024, 11:14,
în Cancan

Fashionista Raluca Bădulescu a fost considerată prea vulgară de unii internauți, după ce s-a afișat într-o ținută sumară. Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” a pozat într-un body din latex accesorizat cu dressuri din dantelă. Astfel, ședința foto la care a luat parte Raluca Bădulescu a împărțit internetul în două.

Raluca Bădulescu, în vârstă de 49 de ani, a împărțit Internetul în două cu ultima apariție vestimentară de pe Instagram. Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” s-a filmat într-o ținută sexy, defilând printr-o parcare subterană. Dincolo de miile de aprecieri, postarea Ralucăi Bădulescu a strâns și sute de comentarii atât pro, dar mai ales contra outfitului în care a defilat.

Raluca Bădulescu, prea vulgară pentru unii internauți

Vedeta de la Kanal D a purtat un body din latex accesorizat cu dressuri din dantelă, cizme peste genunchi cu toc cui, haină albă din imitație de blană, geantă argintie și ochelari de soare. Dacă o parte dintre urmăritori i-a admirat atitudinea, silueta și stilul vestimentar, cealaltă a considerat ținuta sumară.

„De revistă!”; „Multe ar vrea să arate ca tine!”; „Ești pe podiumul celor mai SEXY femei din România!”; „Ești BESTIALĂ”; „Bine lucrată”; „Nu am cuvinte, cât ești de superbă și inventivă!”; „Superbă din toate punctele de vedere”; „Ravagii pe retină!”, au fost câteva dintre comentariile pozitive.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Deși a primit mai multe complimente decât critici, au existat și internauți care au considerat apariția nepotrivită pentru vârsta ei.

„Cred că trebuie să te controlezi un pic”; „Arătați excelent, dar totuși cred că aveți o vârstă”; „Multe deranjate la mansardă umblă libere”; „Sunt rea, dar ești penibilă. Dai impresia că aștepți clienți!”; „Vulgară!!!”; „Asta nu e atitudine de regină sau de divă”, i-au transmis internauții.

Care a fost primul job al Ralucăi Bădulescu

Anul acesta, Raluca Bădulescu va împlini 50 de ani. Vedeta de televiziune s-a născut și a crescut în București, iar primul ei job a fost cel de profesoară de limba română și engleză. S-a retras din învățământ în favoarea jobului de trader de produse petroliere, respectiv export motorină-benzină, la o companie națională, unde a activat timp de mai bine de opt ani.

Părinții Ralucăi Bădulescu sunt fostul politician Doru Laurian Bădulescu și soția lui, Nicoleta Bădulescu. Vedeta Kanal D are o soră mai mică, Ioana Bădulescu, de profesie psihoterapeut. Raluca Bădulescu s-a remarcat în showbizul autohton datorită pasiunii pentru modă, stilului vestimentar original și personalității expansive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *