Prima pagină » Cancan » Raluca Bădulescu, mireasă după 12 ani de relație
Raluca Bădulescu, mireasă după 12 ani de relație

Raluca Bădulescu, mireasă după 12 ani de relație

23 mart. 2021, 18:15,
în Cancan

Raluca Bădulescu a reapărut în lumina reflectoarelor odată cu participarea în juriul unui celebru show de modă, din partea trustului media originar din Turcia, Kanal D. Vedeta, în vârstă de 46 de ani, formează un cuplu de 12 ani cu Florin Stamin.

Soțul Ralucăi Bădulescu, cerere în căsătorie neașteptată

Aceasta a povestit publicității cum s-a cunoscut cu actualul soț și cum a decurs cererea în căsătorie.

„Noi ne-am cunoscut într-un club, în Bucureşti. El tocmai venise din Italia, după aceea am mers într-o scurtă vacanţă în Italia, după aceea am plecat la Ibiza într-o scurtă vacanţă. A fost dragoste la prima vedere. Eu chiar cred în dragostea la prima vedere! Eu am ştiut de prima dată când am vorbit cu el că el e acela. Nu puteam să îi spun chestia asta, era de nebuni. Aveam 34 de ani când l-am cunoscut pe Florin. (..) Noi am stat doi ani de zile la Madrid. Nu am stat la Craiova. Am stat la Madrid, el avea o cafenea. Apoi a venit şi fostul meu soţ şi a stat acolo, şi părinţii şi copilul a venit apoi. Apoi ne-am întors acasă pentru că eu cheltuiam mai mult decât putea produce orice cafenea de acolo”, a declarat Raluca în cadrul unor interviuri pentru site-ul Viva.

Pe cât de extravagant este stilul vedetei însă, cererea în căsătorie nu s-a desfășurat în cel mai exotic mod posibil, ci aceasta a venit total spontan din partea lui Florin Stamin, iar vedeta a fost de acord imediat să devină mireasă. Aceasta a povestit că stăteau împreună de cca. două luni jumătate iar Florin a găsit de cuviință să o îi facă propunerea de a-și uni destinele prin crăpătura ușii de la baie.

„Eu eram în baie, el era în afara băii şi m-a întrebat prin uşa de la baie: Ce zici, vrei să ne căsătorim? Eu, din baie, eram cu periuţa din dinţi în mână, i-am zis: Da, când vrei? A fost în weekendul acela, nu am spus nimănui!”, a măturisit Raluca Bădulescu, tot în cadrul aceluiași interviu pentru Viva.

Cei doi și-au unit destinele în data de 4 septembrie 2016, iar ca nași au ales să le fie Horia Constantinescu, împreună cu soția acestuia, Constantinescu Macrina Elena.

Rochii de mireasă de 15 kg și trenă de 8 metri

Deși cei doi s-au cununat civil în urmă cu 9 ani, decizia Ralucăi de a amâna nunta propriu-zisă a venit ca urmare a transformării prin care a trecut aceasta cu kilogramele problemă.  Locația pe care aceștia au ales-o a fost cu totul deosebită, în cadrul unui restaurant de pe marginea lacului Herăstrău.

Raluca Bădulescu a ales să poarte o rochie aurie, semnată de Catalin Botezatu. Creatia vestimentara a fost realizată manual, din voal natural, țesut cu fir de aur și un  voal pe care au fost aplicate o multitudine de cristale Swarovski. Astfel, rochia a ajuns să cantarească 15 kilograme și să se continue cu o trena lungă, de 8 metri.

Cum a slăbit Raluca Bădulescu

Vedeta a avut de luat o decizie radicală în momentul în care, la vârsta de 40 de ani, aceasta a ajuns să cântărească aproximativ 120 de kilograme. Celebra vedetă care și-a conturat un look statement prin perucile blonde, unghiile lungi și roșii și petele de auriu din ținute a apelat la o operație, numită gastric sleeve însă sustine că urmează și un stil de viață sănătos. Secretul acesteia pare că îl reprezintă proporționarea cantităților. Aceasta se laudă că poate gusta din orice, de la ciocolata până la fast-food, însă în cantități mici.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *