Prima pagină » Cancan » Raluca Bădulescu, grasă – vremuri de mult apuse. Cum a reușit vedeta să slăbească 70 de kilograme

Raluca Bădulescu, grasă – vremuri de mult apuse. Cum a reușit vedeta să slăbească 70 de kilograme

13 mai 2021, 12:48,
în Cancan

Raluca Bădulescu a fost grasă și a avut mult de suferit din cauza greutății. Vedeta a apelat la o operație de micșorare a stomacului, iar acum urmează o dietă cu strictețe. În urmă cu câțiva ani, Raluca ajunsese la 121 de kilograme și a avut mai multe probleme de sănătate.

După ce a scapăt de 70 de kilograme, jurata de la “Bravo, ai stil!” trăiește o nouă viață.

Raluca Bădulescu, despre vremea când era grasă

Raluca Bădulescu a fost mereu o fire mai excentrică care își schimba frecvent look-ul. Cu toate acestea, cu ani în urmă, nu spera să ajungă la 50 de kilograme și că va arăta ca un manechin. După operație, aceasta a fost surprinsă de mai multe ori la plajă unde și-a etalat trupul.

„Aveam aproape 40 de ani şi ficatul era înecat în grăsime, toate organele erau înecate în grăsime. Aveam analizele dezastruase”, povestea ea despre decizia de a-şi îndepărta 70% din stomac.

După ce a scapăt de kilogramele în plus, Raluca a avut probleme cu sânii și astfel a apelat la o nouă intervenție chirurgicală. Vedeta se declară extem de mulțumită de cum a decurs operația și de felul cum arată acum.

Cu toate acestea, pentru a se menține în formă, jurata de la Kanal D respectă sfatul medicului și mănâncă după un anumit program.

„Eu nu cred în regim drastic, cred în regimul de viață pe care l-am învățat de la dl. profesor Copăescu după operația de gastric sleeve: mese mici și dese, cantități mici de mâncare de mai multe ori pe zi. Eu așa fac și mănânc orice, însă doar cantități mici”, explica vedeta admiratoarelor sale.

Raluca Bădulescu nemachiată. Cum a fost surprinsă vedeta

Deși mereu umblă aranjată din cap până în picioare, jurata de la “Bravo, ai stil!”, a fost suprinsa nemachiată. Raluca sta zilnic cu machiaj pe față pentru filmările de la celebra emisiune de pe Kanal D, unde este colegă cu Maurice Munteanu, despre care se zvonea că are o fată, și Cătălin Botezatu.

De această dată însă, Raluca Bădulescu a fost surprinsă fară machiaj. Alături de Ilinca Vandici, Ramona Bădulescu era în drum spre cabina de machiaj când, colegii ei de la Kanal D au surprins-o fară pic de machiaj.

Pe cine are ca soț Raluca Bădulescu

Raluca Badulescu a fost căsătorită în trecut cu Vali Pungă, fost fotomodel, cu care are și un băiețel pe nume Alex. În prezent este căsătorită cu Florin Stamin, care i-a devenit soț la doar trei luni de relație.

Într-un inteviu, Raluca Bădulescu a spus cum a fost cerută în căsătorie.

„Nu a fost nimic romantic! Eram într-o zi acasă, stăteam împreună, cred că de vreo două luni jumătate. Eu eram în baie, el era în afara băii şi m-a întrebat prin uşa de la baie: Ce zici, vrei să ne căsătorim? Eu, din baie, eram cu periuţa de dinţi în mână, i-am zis: Da, când vrei? A fost în weekendul acela, nu am spus nimănui!”, a povestit vedeta.

Raluca Bădulescu nu mai este grasă și acum ar putea defila pe orice podium de modă. Schimbările din viața sa au fost benefice, iar cariera ei în televiziune este foarte apreciată de către telespectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *