Prima pagină » Cultural » Raluca Bădulescu face furori pe Instagram. Vedeta și-a surprins fanii și s-a afișat în ipostaze neașteptate

Raluca Bădulescu face furori pe Instagram. Vedeta și-a surprins fanii și s-a afișat în ipostaze neașteptate

26 iul. 2022, 09:30,
în Cultural

Raluca Bădulescu arată spectaculos și face furori pe Instagram. Aceasta a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice uluitoare, iar în prezent a ajuns la o greutate de doar 47 de kilograme. Creatoarea de modă a slăbit foarte mult și se mândrește cu silueta fără cusur. Recent, vedeta și-a surprins fanii și s-a afișat în ipostaze neașteptate.

Raluca Bădulescu atrage privirile tuturor pe Instagram

Criticul de modă Raluca Bădulescu se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Vedeta a slăbit spectaculos în ultimii ani și a ajuns de la 100 de kilograme la doar 47. Aceasta nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Mereu energică și zâmbitoare, Raluca Bădulescu a avut parte de multe provocări în viața privată. Aceasta a divorțat de curând, însă are o relație foarte bună cu fostul soț. Vedeta se mândrește cu fiul ei și se declară o femeie împlinită la vârsta de 47 de ani.

Raluca Bădulescu se bucură din plin de celebritate și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta face furori cu aparițiile sale extravagante și ținutele inedite. Mai mult, vedeta are parte doar de cuvinte de laudă după ce a ajuns la forma fizică pe care și-a dorit-o de atâta timp.

,,Sunt într-o formă fizică pe care mi-am dorit-o, o formă fizică pentru care mă lupt în permanență, pentru că îmi plac dulciurile la nebunie, pentru că știu ce înseamnă să fii gras!

Mă străduiesc pe cât de mult pot să mănânc sănătos, în speță foarte multe salate pentru că eu sunt o pasionată a dulciurilor. Întotdeauna am mâncat dulciuri, de unde rezultă că trebuie să compensez într-un fel pentru că eu sunt într-o permanentă dietă, deși știu dezbaterile, discuțiile de pe online, părerea multora care îmi spun ori personal ori îmi lasă mesaje, că am slăbit prea mult, am anorexie.”, a declarat criticul de modă.

În prezent, Raluca Bădulescu se declară o femeie împlinită și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Aceasta nu ține cont de replicile dure ale unora și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze inedite. O altă vedetă din showbiz-ul autohton care face furori pe Facebook este Andreea Bănică. Artista pozează sexy ori de câte ori are ocazia și încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile sale incendiare.

Cum reușește să se mențină în formă vedeta

Raluca Bădulescu a urmat multe diete până să ajungă la forma fizică mult dorită și să slăbească atât de mult. Aceasta a vorbit recent despre stilul său de viață, dezvăluind totodată cum reușește să arate atât de bine și să își mențină greutatea.

,,Eu am fost grasă și tocmai de aceea mă străduiesc să balansez, să mănânc cât de cât echilibrat, pentru că da, mănânc dulce în fiecare zi! Asta nu îmi lipsește! La sală nu prea mă duc, însă pe cealaltă parte mă duc la dansuri împreună cu Chady, coregraful nostru de la “Bravo, ai stil.” (…) De doi ani de zile țin regim strict!

Merge mai greu regimul pentru că la 50 de ani nu mai merge metabolismul ca la 20, asta-i viața! În ultimii doi ani de zile m-am străduit să micșorez cât de cât porția de mâncare. Adică să țin regim strict mi-e imposibil! Așa cum am spus, mie îmi plac mult dulciurile! Deci dacă la mine trece o zi fără dulce, practic nu se poate! Am micșorat porția de mâncare, mult.”, a mărturisit aceasta.

Raluca Bădulescu se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy. Vedeta arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta este mai încrezătoare ca oricând și își etalează formele fără cusur în ținute provocatoare.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024