Prima pagină » Cultural » Raluca Bădulescu este de nerecunoscut fără machiaj. Câte operații estetice are vedeta

Raluca Bădulescu este de nerecunoscut fără machiaj. Câte operații estetice are vedeta

30 iun. 2022, 09:31,
BZI.ro, în Cultural

Jurata emisiunii ,,Bravo, ai stil!”, Raluca Bădulescu, este de nerecunoscut fără machiaj. Aceasta și-a obișnuit publicul cu aparițiile sale excentrice și stilul vestimentar inedit. Mai mult, vedeta a trecut de-a lungul timpului prin nenumărate schimbări fizice și i-a uimit pe mulți după ce a reușit să slăbească spectaculos. Raluca Bădulescu a recunoscut că poartă perucă, adoră machiajul puternic și își editează pozele de pe rețelele de socializare. Iată câte operații estetice are vedeta și ce spune aceasta despre aparițiile sale îndrăznețe în spațiul public.

Raluca Bădulescu este de nerecunoscut fără machiaj și perucă

Raluca Bădulescu se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului autohton. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și s-a remarcat în lumea modei. Pasionată de fashion, aceasta a făcut furori ca jurată la faimoasa emisiune ,,Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta a recunoscut că adoră ținutele excentrice, machiajul stident, genele false și perucile. Aceasta a avut parte de nenumărate critici din partea unora, însă fosta jurată nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și se bucură din plin de viață.

Mai mult, Raluca Bădulescu a recunoscut că este adepta operațiilor estetice și nu își dorește să renunțe la stilul său aparte, asumându-și fiecare apariție publică.

,,De ce nu renunț la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Păi de ce aș renunța? Atâta timp cât eu sunt fericită cu imaginea pe care o am și nu neapărat că sunt fericită, ci aceasta sunt eu, aceasta este personalitatea mea, de ce aș face-o? Eu nu sunt un personaj, eu sunt așa de mai mult de 30 de ani. Dacă n-am avut peruci, am avut extensii, gene lungi am avut întotdeauna, de când se pun extensii de gene…

Toate lucrurile acestea, toate pe care le fac sunt parte din personalitatea mea, din mine, asta sunt eu cu adevărat. Acestea, pentru mine, nu sunt artificii de styling. Eu iubesc hainele cu adevărat, iubesc imaginea pe care o am cu adevărat, mă preocupă lucrurile acestea cu adevărat și toate vin din mine.”, a declarat vedeta.

Raluca Bădulescu a renunțat de câteva ori la machiaj și a postat fotografiile pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Mai mult, vedeta a fost sunată și de fostul soț, bărbatul fiind surprins de înfățișarea fostei partenere de viață.

Cu toate că a trecut prin două divorțuri, Raluca Bădulescu se bucură din plin de viață și are o relație bună cu bărbații care au făcut parte din trecutul său. La vârsta sa, fosta jurată de la ,,Bravo, ai stil!” se declară o femeie împlinită.

O altă vedetă care atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene este Romanița Iovan. La vârsta de 57 de ani, creatoarea de modă arată spectaculos și atrage privirile tuturor cu silueta fără cusur. Și Ramona Bădescu se menține în formă și nu ezită să își surprindă admiratorii din mediul online cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Ce spune vedeta despre operațiile estetice și aparițiile sale excentrice

Raluca Bădulescu se remarcă de fiecare dată când apare la tv cu ținutele sale spectaculoase și look-ul îndrăzneț. Vedeta iese din tipare prin stilul său vestimentar și își asumă fiecare apariție în spațiul public.

Extrem de sinceră cu publicul, Raluca Bădulescu nu a ezitat să recunoască faptul că a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor esteticieni pentru a ajunge la înfățișarea mult dorită. Mai mult, aceasta a mărturisit amuzată că l-a șocat pe fostul soț după ce s-a afișat fără strop de machiaj pe rețelele de socializare.

„M-am uitat la mine într-o zi, nici nu vreau să vorbesc despre alte persoane publice, o chestie care a devenit virală pe Tik Tok. Nu aveam gene, nu aveam extensii, nu aveam perucă, nu aveam toate alea… M-a sunat fostul meu soț, Vali, și mi-a zis: «Băi băiatule! Cine ești? Transformers? Optimus Prime?». Adică… nu semănam! Băi, dar n-aveam legătură. (…)

Eu sunt una dintre adeptele și susținătoarele operațiilor estetice. Am recunoscut că de-a lungul timpului mi-am făcut intervenții estetice, majoritatea non-invazive, dar mi-am făcut și operații. Eu cred în chirurgie, însă… trebuie să există un echilibru și să iei în considerare ce spune medicul.”, a precizat vedeta.

Raluca Bădulescu și-a surprins fanii și fostul soț cu fotografii în care apare nemachiată, iar reacțiile în mediul online nu au întârziat să apară. Vedeta își asumă însă fiecare apariție publică și recunoaște că este de nerecunoscut fără machiaj, perucă și ținutele sale excentrice. Raluca Bădulescu a trecut de-a lungul timpului prin transformări fizice spectaculoase și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *