Prima pagină » Cultural » Raluca Bădulescu, dezvăluiri surprinzătoare despre divorț și fostul partener de viață. ,,El este iubirea vieții mele…”

Raluca Bădulescu, dezvăluiri surprinzătoare despre divorț și fostul partener de viață. ,,El este iubirea vieții mele…”

26 dec. 2022, 10:15,
în Cultural

Raluca Bădulescu a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre divorț și fostul partener de viață. Vedeta nu regretă că s-a despărțit de soțul ei, Florin Stamin, cu care a rămas în relații foarte bine și se întâlnește destul de des la evenimentele mondene. Mai mult decât atât, Raluca Bădulescu și-a refăcut viața și l-a prezentat pe noul ei iubit fostului soț. Iată ce spune vedeta despre mariajul eșuat și provocările din viața privată.

Raluca Bădulescu, dezvăluiri surprinzătoare despre divorț și fostul partener de viață

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Criticul de modă are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice spectaculoase și a slăbit foarte mult.

Vedeta a avut parte de schimbări în viața privată. Aceasta a divorțat de soțul ei, Florin Stamin, după 13 ani de relație și 6 de căsătorie. Raluca Bădulescu a rămas în relații foarte bune cu fostul soț și are doar cuvinte de laudă pentru acesta.

,,Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut Îngerul și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane. (…)

Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu, ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a precizat aceasta.

Vedeta a mai fost căsătorită cu Vali Pungă, cu care îl are pe Alex, însă a rămas în relații bune cu acesta. Raluca Bădulescu nu regretă cele două căsnicii eșuate, iar în prezent radiază de fericire alături de noul ei iubit.

Cine este actualul iubit al vedetei

Raluca Bădulescu și-a refăcut viața după divorțul de Florin Stamin, iar în prezent radiază de fericire alături de iubitul ei, Rareș, cu 20 de ani mai tânăr decât ea. Acesta este de profesie medic anatomopatolog și este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Rareș apare destul de rar la evenimentele mondene, însă o susține mereu pe partenera sa celebră.

Raluca Bădulescu a oferit recent câteva detalii inedite din viața de cuplu, mărturisind că radiază de fericire alături de actualul ei iubit.

„Nu mă bag peste deciziile lui, unu la mână, doi la mână, este medic anatomopatolog, nu estetician cum s-a mai vehiculat și nu mă bag peste deciziile lui! Este un tip absolutamente fantastic, care, din toate punctele de vedere, este «way beyond», așa că oricum vrea el e perfect! (…) E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită.”, a declarat aceasta.

Raluca Bădulescu a rămas în relații bune cu fostul soț, iar în prezent radiază de fericire alături de noul ei iubit. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *